|
Greek Aquarist's Boards Οτι έχει να κάνει με τήν λειτουργία του forum. Προβλήματα, σχόλια, παρατηρήσεις. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Υπενθύμιση σε όλους τους φίλους και φίλες για σβήσιμο προσωπικών μηνυμάτων από το λογαριασμό τους! Δε μπορεί να γίνει αποστολή καθώς έχουν υπερβεί το όριο!
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστώ για τη σημασία που δώσατε όλοι,
![]() Υγ:προσωπικό κάλεσμα στον καθένα από δω και στο εξής! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Η παλικαρια έγινε αλλα για να στείλεις και να λάβεις πουμου πρεπει να έχεις ΕΣΥ λιγοτερα μυνηματα κατω απο το όριο.... μηπως νομιζες ότι τα έχεις σβήσει και έβλεπες των τελευταιων ημερων μονο (ολοι εκει την πατανε..)?
Τεσπα... Ολα τα μελη έχουν περιθώριο 200 μυνηματων. και αυτό είναι σίγορα πολυ περισσότερο απο τον πιο "βρωμιάρη" (Σε μουα!!! ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
![]()
καταλαβα τι θαψιμο εχει πεσει....................
τςτςτςτςτςτςτςτςττςτςτςτςτς |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
Βλέπε ημερομηνία ![]() http://www.greekaquarist.com/vb/showthread.php?t=8580 Σύνολο μηνημάτων 370 και χρειάστηκε να σβύσω τα περισσότερα Ευτυχώς δεν βάλαμε στοιχήματα αλλιώς τωρα θα είχα κεράσματα |
|
||||
|
||||
![]()
Επρεπε να το φανταστω οτι ο "βρωμογερος" θα με κερδιζε!
χαχαχα
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|