|
||||
|
||||
![]()
Ποιό βιολογικό υλικό είναι αυτό?
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Στη δευτερη φωτογραφια με τα υλικα τι κανει το καθενα;Το siporax ξερω τι κανει τα υπολοιπα;
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Easy-Life Symbiont
![]()
|
||||
|
||||
![]()
1. Στην πρώτη φωτογραφία... ΔΕΝ είναι μεν το symbiont που έβαλε ο Τάκης... αλλά είναι παρόμοιο υλικό (άλλωστε υπάρχουν αρκετά). Το symbiont είναι πιο σκούρο (πράσινο).
2. Hobbit... την ίδια δουλειά κάνουν (βιολογικά υλικά είναι).- ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Φίλε Hobbit, όπως είπε και ο Νίκος (Discus fan) όλα τα βιολογικά υλικά κάνουν την ίδια δουλειά, από εκεί και πέρα είναι θέμα κόστους/απόδοσης και το συγκεκριμένο υλικό το έβαλα στην αρχή που ψαχνόμουνα και είχα μάθει πως είναι το καλύτερο βιολογικό υλικό και το πλήρωσα μαύρο χαβιάρι, 35 Ευρώ το 1 κιλό, αλλά τελικά δεν παρατήρησα πως είναι κάτι το φοβερό, μετά έμαθα για την ελαφρόπετρα , και από τότε βάζω μόνο αυτή και την προτείνω ανεπιφύλακτα
|
||||
|
||||
![]()
Δες το βιντεακι στο youtube που ανέβασα εξηγει τι ειναι το καθενα και που χρησιμοποιείτε
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Θα είχα χτίσει σπίτι με τα λεφτά που έχω δώσει για να δοκιμάζω υλικά... λες να ΜΗΝ το έχω; ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Βιολογικά υλικά | maxmike | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 80 | 06-11-16 10:53 |
Βιολογικό υλικό | kospets | Γλυκό νερό - Γενικά | 15 | 04-02-12 19:28 |
Βιολογικά Υλικά. | kesanis | Γλυκό νερό - Γενικά | 21 | 02-03-11 21:15 |
Βιολογικό υλικό | george1995 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 01-12-10 15:46 |
Βιολογικό υλικό | panagiotis265 | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 12-05-08 17:49 |