|
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Αν και παλιος στο χομπι και στις λιμνες ειμαι νεος στο φορουμ και το βρισκω πολυ ενδιαφερον
Εχω μια λιμνη με κοι εδω και αρκετα χρονια που καθε χρονο αναβαθμιζω Φετος αποφασισα να κρατησω αυγα και να αναπαραξω κοι αν και τελευταια στιγμη Ετσι καταφερα και διεσωσα 14 νεογνα τα οποια ειναι 2 μηνων και μεγαλωνουν μια χαρα Παρεπιπτοντως μηπως ξερει κανεις σε ποσο χρονο θα αρχισουν να περνουν χρωμα?????? Καλως σας βρηκα λοιπον |
|
||||
|
||||
![]()
Καλή αρχη να έχεις φίλε Πάνο στο φορουμ μας!
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλως τον Πανο
![]() Αναμενουμε παρουσιαση με αρκετες photo να παρουμε λιγο ματι ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Καλώς ήρθες
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Καλώς ήρθες στη μεγάλη παρέα μας.
|
|
|||
|
|||
![]()
Γύρω στον 6ο μήνα αν δεν κάνω λάθος.
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλώς μας ήρθες !!
![]() ![]() Όσο για την ερώτηση με το χρώμα θα σου πώ σύμφωνα με τα δικά μου μικρά που έχω δει, κάποια είχαν χρώμα απο την αρχή και κάποια τους πήρε μέχρι 4μηνο βέβαια και πάλι αλλάζει ... Οπότε βλέπεις όσο μεγαλώνουν.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Γεια σας...!!! Νεος στο forum | aristotelis13 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 53 | 22-11-12 19:45 |