![]() |
#1 |
Είναι φίλτρο τελικά
![]() Αξιολόγηση:
![]() Καλησπέρα παιδιά μου έδωσε ένας φίλος μου κάτι μηχανήματα και μου είπε ότι το ένα είναι φίλτρο και το άλλο κυκλοφορητής αλλά πήγα σε γνωστό πετάδικο και μου είπαν ότι είναι και τα δύο κυκλοφορητές .. ρίξτε μια ματία
![]() |
|
Εμφανίσεις: 2055
|
|
||||
|
||||
![]()
δεν φαινεται καποια φωτογραφια!!!!!
![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ------------------------- ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη soymaki : 07-10-14 στις 16:55 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Το τελευταίο είναι αεραντλία, το άλλο αντλία νερού με μακρύ μπαστούνι για φίλτρο σε καπάκι (αν δεν κάνω λάθος), φίλτρο δεν είναι κανένα
|
||||
|
||||
![]()
το πρωτο ειναι κυκλοφορητης που εμπενε στο φιλτρο βυθου για κυκλοφορια, παλαιες εποχες και οχι μονο στο ενυδρειο!!
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
δηλαδή τι κάνει το πρώτο? χρησιμεύει κάπου?
|
|
||||
|
||||
![]()
Εκμεταλευεται το υποστρωμα(χαλικι)και το χρησιμοποιει ως βιολογικο υλικο κανοντας το νερο να περνα μεσα απο αυτο..Πλεον μπορει να χρησιμοποιηθει ως κυκλοφορητης αν χρειαστεις καποτε,ως φιλτρο μαλλον ειναι παρωχυμενο
|
|||
|
|||
![]()
¶ρα έχω δύο κυκλοφορητές ? τι φίλτρο μου προτείνεται να πάρω? 200 λτ είναι το ενυδρείο μου !!
|
|
||||
|
||||
![]()
Εναν κυκλοφορητή και μία αεραντλία
|
||||
|
||||
![]()
εχεις ψαρακια μεσα και τι;;
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
όχι δεν το έχω σε λειτουργία ακόμα !!!
|
|
||||
|
||||
![]()
τι ψαρια σκεφτεσαι να βαλεις?
με ενα 2217 eheim η ενα fluval 306 εισαι ενταξει λογικα. |
|
|||
|
|||
![]()
νέον σκεύτομαι να βάλω για αρχή και πολλά φυτά...
|
|
|||
|
|||
![]()
να παρεις ενα καλο εξωτερικο φιλτρο να εισε ήσυχος
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τελικά είναι pop-eye | Γιάννης12 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 32 | 21-02-12 19:09 |
Είναι τελικά ευκαιρία? | alex siak 1986 | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 17 | 27-12-10 12:35 |
Τελικά ποιό είναι σωστό???? | fitos100 | Χημεία - Φυσική θαλασσινού νερού | 3 | 09-01-10 11:47 |
Καπάκι.Τελικά είναι απαραίτητο ? | Johnkokk | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 30-01-05 15:51 |