![]() |
#1 |
Μήπως γνωρίζετε τι μπορεί να ειναι αυτά ;
![]() Αξιολόγηση:
![]() Καλησπεριζω και εγώ τους φίλους του ενυδρειου ως αρχαριος γλυκού νερού.
Έχω ένα μικρό ενυδριακι 20lt με έναν μονομάχο μονο του εδώ και περίπου ένα μήνα. Σήμερα βρήκα κολιμένα σε διάφορα σημεία στο τζαμι του ενυδρειου 3-4 τέτοια ¨Ζωιφιακια¨ 2-3mm σε μέγεθος με κερεουλες να σουλατσαρουν κολιμενα στο τζαμί και δεν έχω ιδέα τι ειναι. Μήπως γνωρίζετε τι μπορεί να ειναι; Υ.Γ. (Ο μονομαχος αν και κάνει κάποιες φιλότιμες προσπάθειες να τα φάει, φένεται πως αυτά βεντουζαρουν αρκετά δυνατά στο τζαμί και δεν ξεκολλάνε). |
|
Εμφανίσεις: 3340
|
|
|||
|
|||
![]()
Να και άλλη μια foto εδώ ...
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλώς ήρθες!
Σαλλιγκαράκια είναι ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Α ωραία γιατί σκεφτόμουν να βάλω ένα applesnail αργότερα στο ενυδρείο μου.
Πάντως δεν ξέρω κατα ποσο τα συγκεκριμένα θα την ¨Παλεψουν¨ εκεί μέσα με έναν λεμαργο μονομάχο... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
χωρια απο αυτο.. ειναι ΄μεγαλη΄ επιλογη για τα λιτρα σου |
|
|||
|
|||
![]()
Έχεις απόλυτο δίκιο για τα λίτρα. Έκανα μια βιαστική αγορα χωρις να ξέρω και μετα καθησα και διάβασα τι εστι ενυδρείο... Και αφού είχα σκοπό να ασχοληθώ σοβαρά με το hobby σαφώς έπρεπε να αγοράσω πολύ μεγαλύτερο.
Πάντως το betta ¨Αχιλεας¨ προς το παρών φένεται να το διασκεδάζει. Και εννοείται ότι δεν προκύτε να βάλω και άλλο ψάρι εκεί μέσα.. Πάντως κάνω σοβαρές σκέψεις για ένα 120litro αφού το ψάξω καλα το θέμα πρώτα... Επισυνάπτω και το betta ενυδριακι μου για να έχει και μια εικόνα... |
|
||||
|
||||
![]()
το 120λιτρο ειναι πολυ καλη επιλογη.
αν θες ανοιξε ενα θεμα στην κατηγορια των bettas και συμπληρωσε αυτη τη φορμα για να ακουσεις γνωμες. υπαρχουνε αρκετα πραγματα που μπορεις να διορθωσεις αποτι βλεπω στη φωτο ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Δυστοιχώς σήμερα τα σαλιγγαρακια εξαφανίστηκαν ...
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μεσα στην αμμο.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Θα τα ξαναδεις, να εισαι σιγουρος.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μήπως ξέρετε τί σαλιγκάρι είναι αυτό ? | samgr | Αναγνωρίσεις ειδών | 3 | 22-07-13 22:57 |
ποιος μπορεί να μου πει τι είναι αυτό το σκουλήκι??? | karajohnnick | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 17 | 06-10-10 18:49 |
Τι μπορεί να είναι αυτά???? | fitos100 | Γενικά - Αναγνωρίσεις ειδών | 2 | 02-01-10 21:39 |
Τί μπορεί να σημαίνει αυτό? | StelMex | Αρχάριοι γλυκού νερού | 1 | 07-02-09 15:15 |