|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Μεχρι τωρα οταν εκανα αλλαγη εβαζα κλασσικα αντιχλωριο
Seachem prime , αλατι seachem cichlid salt malawi και σοδα απο το super market. H ερωτηση μου ειναι χρειαζεται να βαλω και seachem malawi buffer η ειμαι οκ ? και δευτερον προσφατα πειρα απο ενα μελος τοτ φορουμ ενα wave maker. προς τα που πρεπει να ειναι γυρισμενος επιφανεια η χαμηλα και πρεπει να δουλευει συνεχεια? Αν εχω γεννα υπαρχει καποιο προβλημα? |
|
||||
|
||||
![]()
πες μας λιγο μετρησεις για αρχη ..γιατι με τοσα που βαζεις θα βγει και ο δρακουμελ απο εκει μεσα!!
|
|
||||
|
||||
![]()
μεσα εχω πετρες λαβας για αμμο χαλαζιακη ανακατεμενη με αραγωνητη
σε αναλογια 30 αμμο 70 αραγωνητη το ενυδρειο δουλευει ετσι περιπου 2 χρονια χωρισ προβληματα και θανατους και 2 με 3 γεννες . Για φιλτρο εχω jbl crystal profi e900 το ενυδρειο ειναι 1.20χ50χ60 elite no2 0 no3 0 ph 8 gh 21 kh 10 Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη gleboukas : 29-06-14 στις 18:58 Αιτία: αλλαγη στον αριθμο του ph |
|
||||
|
||||
![]()
no3 0 εισαι σιγουρος?
αφου εχεις αραγωνιτη μεσα ποιος ο λογος να ριχνεις τοσες σκονες ?δεν υπαρχει λογος λιγο απο το malawi salt βαζε και τελος ολα τα αλλα ειναι περιτα φιλε μου. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
το no3 παιζει να ειναι και 10 .
Για το wave maker καμια ιδεα? |
|
||||
|
||||
![]()
αν το εβαλες γιατι δεν ειχες αναταραξη επανω.. αν γιατι δεν ειχες κυκλοφορια κατω απλα.
|
|
||||
|
||||
![]()
βρυση
n03 0 no2 0 gh 7 kh 3 ph 7.2 |
|
||||
|
||||
![]()
Οι μετρησεις στο νερο της βρυσης ποιες ειναι?
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ερωτησεις αρχαριος malawi | puntakias22 | Malawi | 17 | 22-06-14 12:33 |
2-3 ερωτησεις.... | gangster95 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 84 | 24-09-09 13:55 |
3 Ερωτησεις!!! | thgparas | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 30-12-08 08:17 |
(Malawi) Ενυδρειο malawi 300lt | imichal | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 18 | 11-07-08 15:46 |
(Malawi) Ενυδρειο malawi 240lt | imichal | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 12 | 06-05-08 22:35 |