|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Το δωμάτιό μου έχει ένα λίγο μεγάλο παράθυρο (1,40χ 1,00) συν την πόρτα που έχει και αυτή μεγάλο τζαμάκι αυτό ενοχλεί το ενυδρείο μου; Αν ναι τι μπορώ να κάνω;
Ορίστε και το παράθυρο με την πόρτα:
|
||||
|
||||
![]()
Και ειναι clear το τζαμι.
Κουρτινουλα, περσιδες κλπ δεν παιζουν? Χτυπαει απευθειας φως ηλιου το ενυδρειο?
|
||||
|
||||
![]()
Για κουρτίνα ή περσίδες ή οτιδήποτε άλλο παρεμφερές δεν προβλέπεται στο άμεσο μέλλον. Όσο για τον ήλιο, το παράθυρο είναι ανατολικό, έτσι ίσα-ίσα δεν το βλέπει πρωινός ήλιος λόγο ότι είναι σε ψηλή βάση(την συρταριέρα μου)
|
||||
|
||||
![]()
Αν δεν το χτυπαει απευθειας ο Ηλιος, δεν εχει προβλημα.
Αν το χτυπαει, τα μονο σοβαρο προβλημα μπορει να ειναι η θερμοκρασια και μετα οι αλγες, οπου οι αλγες δεν ειναι προβλημα ουσιαστικα, παρα μονο οπτικα. Θερμοκρασια ετσι κι αλλιως πρεπει να προσεξεις να κρατηθει σε επιτρεπτα ορια το καλοκαιρι, με ή χωρις απευθειας Ηλιο.
|
||||
|
||||
![]()
Ok, ευχαριστώ για την απάντηση!
![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
reef δωματίου ή αλλιώς το πρώτο δεν είναι ποτέ αρκετό | Paschalpgr | Reef | 9 | 21-08-14 11:59 |
Φωτισμός σε 25λ | Stergios90 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 9 | 21-05-12 15:16 |
Φωτισμός | Χαραμάδας | Δίσκοι | 10 | 09-01-09 00:42 |
Φωτισμός... | Kotsos | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 5 | 22-05-08 16:42 |
φωτισμός | KOKOBAS | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 20 | 10-04-08 12:23 |