![]() |
#1 |
εαν δεν εχετε δευτερο ενυδρειο
![]() Αξιολόγηση:
![]() εαν δεν εχετε δευτερο ενυδρειο και θελετε να το χωρισετε το ενυδρειο σε δυο μερη τι πλεγματα υπαρχουνε και τι εχετε χρησιμοποιηση και μου προτεινετε ανεπιφιλακτα χωρισ να εχει χρωμα για να μην μου καταστεψει ολο το νερο με αμμωνιες και νιτρικα.ευχαριστω και
συγνωμη αν γινομαι κουραστικος απλως σας εμπιστευομαι εμπειδη ειστε εμπειρη και εγω αρχαριος ακομα |
|
Εμφανίσεις: 3133
|
|
||||
|
||||
![]()
Για πιο λογο θελεις να βαλεις διαχωριστικο?
Το Σοφοτερο ειναι ο χρονος,ανακαλυπτει τα παντα Το Ωραιοτερο ειναι ο κοσμος γιατι ειναι εργο Θεου Το Δυσκολοτερο ειναι να γνωρισεις τον εαυτο σου Το Ευκολοτερο ειναι να δινεις συμβουλες σε αλλους Θαλης ο Μιλησιος 640-546 π.χ Africa γιατι ετσι μαρεσει |
|
||||
|
||||
![]()
για οποιο λογο κι αν το θες ξανασκεψου το.με 20 ευρω εχει στο ικεα πλαστικο κουτι 128 λιτρων.εγω το πηρα και το εχω για μεγαλωμα μικρων η για θεραπειες..ειναι πολυ καλυτερη λυση αρκει να εχεις και ενα φιλτρακι να του βαλεις(στρωμενο φυσικα)
|
|
||||
|
||||
![]()
Πλεξιγκλάς με τρύπες για να ενώνονται τα 2 μέρη του ενυδρείου, οι τρύπες αναλόγως τι ψάρια θα φιλοξενήσεις.
|
|
||||
|
||||
![]()
Μονο για εκτατες αναγκες,δεν εχει την σωστη κυκλοφορια νερου,παντα θα εχει νεκρα σημεια.
Το Σοφοτερο ειναι ο χρονος,ανακαλυπτει τα παντα Το Ωραιοτερο ειναι ο κοσμος γιατι ειναι εργο Θεου Το Δυσκολοτερο ειναι να γνωρισεις τον εαυτο σου Το Ευκολοτερο ειναι να δινεις συμβουλες σε αλλους Θαλης ο Μιλησιος 640-546 π.χ Africa γιατι ετσι μαρεσει |
|
|||
|
|||
![]()
ελεγα απλωσ να το χωριζα αμα εβλεπα κανενα φουσκομενο γιαυτο το θελω και επειδη η γενιστρα ειναι σπαστικια και την κοπανανε και κανει κραδασμουσ λεω να βαλω κανενα δυχτακι η κατι αλλο με κενα να μην το κοπανανε και να μην ειναι τοσο μικρο σαν την γενιστρα και να εχει λιγο άπλα μεσα...δεν θελω να βαλω δευτερο ενυδρειο γιαυτο το λεω εχω και κυκλοφοριτη μεσα δεν θα υπαρχουν νεκρα σημεια πιστευω τι λετε
|
|
||||
|
||||
![]()
αν εχεις αρκετες πετρες-κρυψωνες τα μικρα ειναι αρκετα εξυπνα για να προστατεψουν τον εαυτο τους..
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
δεν εχει προβλημα η ροη,αλλα μπορει να μλεξουν η να στρεσαριστουν και τα αλλα ψαρια.
|
||||
|
||||
![]()
Μεγάλο σφουγγάρι για φίλτρα 50-50 πόντους ειναι,πάχος 3cm
|
|
||||
|
||||
![]()
το πιο ευκολο που μπορεις να βαλεις ειναι αυτο...
https://www.google.gr/search?q=%CF%8...w=1280&bih=649 ειτε χωριζεις το ενυδρειο οπως λες, η αλλιως φτιαχνεις εναν κυλυνδο και τον βαζεις μεσα στο ενυδρειο σου...
|
||||
|
||||
![]()
Τι ψάρια έχεις και θες να προστατέψεις τα μικρά ;
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
το δευτερο Ενυδρειο μου ! | jimbaton | Αρχάριοι γλυκού νερού | 17 | 16-10-11 03:05 |
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ - ΔΕΥΤΕΡΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ | g7f | Αρχάριοι γλυκού νερού | 119 | 14-02-10 23:31 |
Παω για δευτερο ενυδρειο στο τριτο κεγομαι | λατσε τζενη | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 04-01-10 10:58 |
δευτερο | ΤΟΛΟΥΚΟΣ | Γλυκό νερό - Γενικά | 9 | 27-06-09 10:47 |
Δευτερο ενυδρειο | Dionysia | Χρυσόψαρα | 7 | 19-01-09 09:30 |