|
|
||||
|
||||
![]() ![]() Τελικα ψιλομπερδευτικα ψαχνοντας. Αυτος ο φιλος λεγεται Platydoras costatus η εχει αλλο ονομα? |
|
|||
|
|||
![]()
ή αλλιώς Striped Raphael Catfish ή αλλιώς Talking Catfish (διότι κάνει περίεργους ήχους κυρίως όταν το πιάνεις).
20 εκ. PH 7 HG 10 Θερμοκρασία: 25 πολύ ήσυχο σε σημείο να είναι βαρετό, μιας και στο δικό μου τουλάχιστον ενυδρείο δεν το έβλεπα σχεδόν ποτέ....
|
|||
|
|||
![]()
Μάκη το συγκεκριμένο ψάρι είναι Platydoras αλλά όχι Costatus,καθώτι είναι ενα πανέμορφο Armatus....
![]() Είναι σχεδόν ίδια ψάρια οπότε ιχσύουν αυτά που ισχύουν για τα Costatus.
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Ευτυχώς ο husky_jim το διόρθωσε.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ετσι γενικα για ενημερωση ολων και του θεματος, εδω και δυο μηνες εχω δυο ψαρια στην κατοχη μου . Eιναι μεγαλο σχετικα ψαρι, συνηθως κρυβεται την ημερα και εχει τρομερη δυναμη. Οταν ειναι η ωρα του φαγητου κυριολεκτικα "σπρωχνει ατσαλα" οποιοδηποτε αλλο ψαρι ειναι στο περασμα του. Ειναι talking catfish και εχει πλακα ο θορυβος που κανη αμα το πιανης Δεν πρεπει να το πιασης με αποχη επειδη εχει πλαινα πριονωτα πτερυγια και ευκολα μπορει να μπερδευτουν (στην αποχη). Ξανα ευχαριστω ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|