![]() |
#1 |
καθαρισμος υποστρωματος
![]() Αξιολόγηση:
![]() γεια σας.
το ενυδρειο τρεχει 3 μηνες και θελω να καθαρισω το υποστρωμα.ποιο σωστο θα ηταν αφου το καθαρισω να κανω και αλλαγη νερου? |
|
Εμφανίσεις: 4061
|
|
||||
|
||||
![]()
Τι είδους καθαρισμό ; Με σκούπα βυθού θα είσαι μια χαρά. Τι ενυδρείο έχεις με τι ψάρια μέσα ;
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
μετα τον καθαρισμο βυθου θα ητανε καλυτερα να εκανα και μια αλλαγη νερου 30% ??? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ετσι ακριβώς, με τη σκούπα βυθού έτσι και αλλιώς θα βγάλεις νερό, βγάλε όσο νερό θες ή όσο νερό βγάζεις για την αλλάγή και βάλε φρέσκο
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
http://http://www.petcumulus.gr/shop...1-with-battery ------------------------- [QUOTE=Γιαννης29;836077]ετσι θα κανω.θα καθαρισω το υποστρωμα και μετα αλλαγη νερου.οχι η σκουπα αυτη ειναι ηλεκρικη και δε βγαζει νερο .εχει ειδικο χωρο και κραταει τισ ακαθαρσιες. http://www.petcumulus.gr/shop-produc...1-with-battery Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Γιαννης29 : 04-05-14 στις 20:24 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Βαλε σκουπα και μετα κανε αλλαγη. Η συγκεκριμενη σκουπα θα σηκωσει αρκετα αιωρουμενα σωματιδια, οποτε πρεπει να τη χρησιμοποιεις με μετρο. Καλυτερα να τη βαλεις στη ρουτινα σου για μερικες εβδομαδες, παρα να αναταραξεις ολο το ενυδρειο με τη μια.
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Επιφανειακα στο βυθο θα τη χρησιμοποιησεις μονο, 2-3 εκατοστα, οχι περισσοτερο.
|
|||
|
|||
![]()
οκ.ευχαριστω για τις απαντησεις στο προβληματισμο μου..να ειστε καλα
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Προσωπικά έχω σταματήσει τη σκούπα βυθού γιατί προκαλεί αναστάτωση και γενικότερα αποφεύγω τα πολλά πολλά να βάζω χέρια ή αντικείμενα στο νερό γιατί βέπω πως στρεσάρονται τα ψάρια. Με ένα μικρό κυκλοφορητή να χτυπάει στο βυθό , συν γαρίδες amano και σαλιγκάρια Melanoides tuberculata ο βυθός μου αστράφτει ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Oλα εχουν να κανουν με τα ψαρια που φιλοξενουμε. Αν ειναι ατσαλα στο φαγητο και αφηνουν υπολειμματα και ταυτοχρονα απαιτουν πολυ χαμηλα νιτρικα, τη θεωρω απαραιτητη τη σκουπα βυθου.
Αλλα πρεπει να γινει σωστα και οχι να προκαλει μεγαλυτερα προβληματα.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
συμπληρωση υποστρωματος | pngts | Θαλάσσια Βιολογία | 5 | 08-03-12 16:00 |
Πληρης καθαρισμος υποστρωματος ? | olga | Γλυκό νερό - Γενικά | 10 | 19-05-11 20:41 |
προσθηκη υποστρωματος | antonis1988 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 1 | 27-02-11 09:00 |
προσθεση υποστρωματος | Αber | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 3 | 11-10-10 12:36 |
καθαρισμος υποστρωματος-φυτεμενο | doctor | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 06-11-09 08:48 |