|
||||
|
||||
![]()
Οσοι εχετε ενυδρεια χωρς καπακι πως ψυχετε τα ενυδρεια σας;Μεχρι στιγμης στα ενυδρεια μου δεν εχω ξεπερασει τους 25 βαθμους αλλα επειδη εχω γαριδες απο κει και πανω το φοβαμαι.Να φανταστω οτι η μονη λυση ειναι ανεμιστηρακια τυπου αυτοκινητου;Εχω βρει και σε πετ σοπ κρεμαστα ανεμιστηρακια sun sun αλλα δεν ξερω τι αποδοση θα εχουν και ποσα θα θελω για ενα 96λιτρο και ενα 40λιτρο.Τα εχει δοκιμασει κανεις;
|
||||
|
||||
![]()
Δες τη λύση που έφτιαξε ένα φίλος
http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=86844
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Σε ολα μου τα ενυδρεια επειδη σχεδον ολα ειναι ανοιχτα χωρις καπακια.
Βαζω τους ανεμιστηρες οπως φαινεται στην φωτο.ειναι γαλβανιζε συρμα ντυμενο με το πλαστικο για τα καλωδια, θερμοσυστελομενο. Αυτο που φαινεται στην φωτο ειναι στο 180 λιτρο, με το τερατακι της scythe |
|
||||
|
||||
![]()
Like Like Like
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Με ανεμιστηρακια pc στις γωνιες ανοιχτου ενυδρειου, δεν εχω ανεβει πανω απο 25 σε ανοιχτο ενυδρειο και στις καλες ζεστες, ενω τα αλλα με το ζορι δεν ανεβαινουν πανω απο τους 27-28. Μην ξεχνας οτι η εξατμιση ειναι μεγαλυτερη οταν δεν υπαρχει καπακι.
|
||||
|
||||
![]()
Βασικα ηθελα κατι πιο ετοιμο γιατι αν και τα χερια μου πιανουν πολυ, στα ηλεκτρολογικα δεν ειμαι τοσο καλος.
Αλλα βλεπω οτι σαν κοστος το ετοιμο δεν συμφερει καθολου.Θα το προσπαθησω και θα σας ενημερωσω. Ευχαριστω!
|
||||
|
||||
![]()
Καλυτερη αποδοση θα πιασεις με κατασκευη ανεμιστηρων pc. Δεν ειναι και τιποτα τρελο να το κανεις, πιστεψε με.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
σε 12volt μετασχηματιστή,
μαυρο κόκκινο με μαυρο κοκκινο, πανευκολο είναι
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Α, τοσο απλο.Μια χαρα.Σ αυτον μπορω να συνδεσω μονο ενα ανεμιστηρακι η και δυο;
|
|||
|
|||
![]()
καθε ανεμηστηρακι αναλογα παντα τη διαμετρο κλπ τραβαει καποια miliAmpere ρευμα .Αν εχεις μετασχηματιστη 12βολτ 1Α περιου συνδεεις 4-6 χωρις προβλημα να καει ο μετασχηματιστης
|
|
||||
|
||||
![]()
Ενταξει παιδια θα προχωρησω την κατασκευη και θα σας ενημερωσω.
Ευχαριστω για τη βοηθεια!!
|
|||
|
|||
![]()
καλη επιτυχια! κ οτι απορια προκιψει γραψε για βοηθεια
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ψυξη χωρις να τρυπηθει το καπακι | Notis_xalandri | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 15 | 26-06-13 13:32 |
Ανεμιστηρακια για ψυξη χωρις τρυπηματα (ΗΑGEN waterhome) | sarpijk | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 16 | 22-06-13 00:34 |
Betta ενυδρειο χωρις καπακι | aNe | Bettas | 5 | 26-12-10 15:58 |