|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Μπορει να φανει λιγο αστειο αλλα ας μου πει καποιος πως χρησημοποιω τα υγρα τεστ τις api..
Εχω παρει Gh/kh ,Nh3/Nh4 , No2 , No3 ...Για το Gh/kh Πειτε μου λιγο γεμιζω τα δοκιμαστικα δοχεια 5ml ριχνω μια σταγονα και περιμενω να δω τι χρωμα θα παρει το μπουκαλι?Και μετα που βλεπω την μετρηση μου?γιατι μεσα δεν ειχε μετρηση αποτελεσματων,οπως τα αλλα |
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|||
|
|||
![]()
οι οδηγιες που περιεχονται ειναι πολυ αναλυτικες.αν παρολα αυτα εχεις αποριες ακολουθεις το λινκ
|
|
||||
|
||||
![]()
www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=62669
Ένα πολύ καλός κ αναλυτικός οδηγός, ελπίζω να σε βοηθήσει κάπως με τις οδηγίες του. |
|
||||
|
||||
![]()
Να συμπληροσω κατι ακομα βαζω μισες δοσεις οστε να σου κρατησουνε περισοτερο ....
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
..
|
||||
|
||||
![]()
Το ξερω αλλα γραφη οτι εχει και αμμωνια και νιτροδη και νιτρικα.... γιατο gh kh δεν ξερω γιαυτο δεν ειπα τιποτα...
|
||||
|
||||
![]()
Ναι, αλλά ο Stavros7 ρωτάει για το GH και ΚΗ, όχι για τα υπόλοιπα
|
||||
|
||||
![]()
για gh και kh δεν μπορο να βοηθεισο...
|
|||
|
|||
![]()
χαχα..μικρος ειναι δεν πειραζει,ευχαριστω παιδια
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΤΕΣΤ Ο2 | panos_auk | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 04-04-11 22:29 |
Σύγκριση μετρήσεων pH υγρού τεστ και τεστ με στικ | velocity | Αρχάριοι γλυκού νερού | 23 | 07-11-09 17:01 |
Τεστ ΝΟ3 και ΝΟ2 | angel1984 | Χημεία - Φυσική θαλασσινού νερού | 2 | 19-04-07 18:06 |
τεστ gh/kh | test | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 26-12-02 04:48 |