|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
παιδια να ρωτησω τα καραβιδακια τι απαιτησεις εχουν σε θεματα χημειας και θερμοκρασιας νερου?υπαρχει καμια σελιδα να μορφοθω γιατι μαρεσει η ιδεα ενος μικρου<50λ>που να εχει καρα βιδακια μεσα αν υπαρχει κανενας συνδεσμος.......
![]()
|
|||
|
|||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
kalo το link αλλα πουθενα δε λεει για διατροφικες συνηθειες κτλ
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Εδώ έχει ότι θέλεις και για την διατροφή.
http://www.fisheries.nsw.gov.au/aqu/fw/fw_crays.htm Μικρές ποσότητες από ταμπλέτες για γατόψαρα πάντως θα τις τσάκιζαν ευχαρίστως. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ok περισσοτερο κατατοπιστικο,αποτι καταλαβα ιδιαιτερες απαιτησεις νεερου δεν εχουν στρωμενο και αποχλωριομενο το θεωρω δεδομενο ετσι?``
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πάντως απ' ότι ξέρω, δεν τις πολυνοιάζει η ποιότητα του νερού, είναι πολύ ανθεκτικές και τρώνε τα πάντα. Πρόσεξε τι είδη θα βάλεις και σε τι μεγέθη... Επίσης, συνήθως πέφτει ξύλο στην αρχή μέχρι να βρεθεί ο "αρχηγός" του ενυδρείου...
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|