|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
ΣΟΣ λογω συνθηκων ειναι αδυνατον να μας παραχωρησει καποιο καταστημα κιχλιδες για το εκθεσειακο ενυδρειο,γι'αυτο εχουμε αναγκη απο την βοηθεια σας.
Αν καποιο μελος-χρηστης απο Θεσσαλονικη ή κοντινη περιοχη,εχει κιχλιδες malawi και εχει την καλη διαθεση να τις διαθεσει για 4-5 μερες ωστε να κανουν το μοντελο στο ενυδρειο της εκθεσης να επικοινωνησει μαζι μου. Το ενυδρειο που θα τα φιλοξενησει θα ειναι 160 λιτρων με θερμανση και φιλτρα,δηλαδη ενα πληρες συστημα, σε στυλ βιοτοπου. Σκοπος της παρουσιασης στην εκθεση ειναι η παρουσια ενος ενυδρειου βιοτοπου με αυτα τα ομορφα ψαρια. Ειναι μια καλη ευκαιρια να κινητοποιηθουν τα μελη, παλια και νεα, του φορουμ και του συλλογου ωστε να φανει η αμφιδρομη σχεση που εχουμε μεσα απο αυτο το μεσο. ευχαριστω.
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|