|
|
||||
|
||||
![]()
Απο καιρο τρωγόμουν να αποκτησω αυτα τα απιστευτα δεντρακια τα οποια αναπτύσσονται επιτοπληστον σε αλμυρο νερο.
Τελικά κατέληξα σε αυτες http://www.mangrove.at/mangroveshop/...ula-seeds.html οπου και μου ηρθαν απο την Γερμανια σημερα! βλεπε συννημενο αρχειο* Σκέφτομαι να βάλω τεσσερις στο sump και μια μέσα στο main tank στο σημειο που ο ΖΒ φτάνει στους 10 πόντους απο την επιφάνεια. Σκοπος ειναι εκτός του κατι διαφορετικού που θα εχω στο ενυδρειο παράλληλα να μειωσω και αλλο τα νιτρικά - φωσφορικά (υπάρχουν και άλλες λύσεις το ξερω...) Σκέφτομαι επισης να κανω και μια παρουσίαση για το θέμα, εάν ολα πάνε καλά και δεν χαλάσουν... Mερικα θαλλασινα με mangroves ![]() ![]() ![]() και ο τρόπος τοποθετησης στο sump (μαζί με chaeto και ΖΒ το τελειο αποτέλεσμα!) ![]() Ακου γνωμες και αποψεις ![]()
Reef-ακιας και Disk-ακιας Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη nikolaosbouk : 17-06-13 στις 18:49 |
|
||||
|
||||
![]()
Ωραίο εγχείρημα.
Σε γλυκό τραβούσαν όλα τα νιτρικά και μου ξέραναν όλα τα υπόλοιπα φυτά (ακόμα και τις άλγες ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ καλή ιδέα και χωρίς κόστος για τη συνέχεια.
![]() Εγώ λέω να τις βάλεις μόνο στο σάμπ. Μήπως να έβαζες και κάτι σε υπόστρωμα....λίγο χοντόκοκκο αραγωνίτη ??
|
||||
|
||||
![]()
Βρε Νικο εχω εναν Κακτο που εβγαλε τετοιο λουλουδι ,,,σε κανει??[δεν κανω πλακα]
Θελεις να το βγαλω Φωτο να το δεις?? Ωραιο φαινεται,,αντε να δουμε τη αλλο θα κανεις.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Επειδη ειναι απαιτητικά φυτα τι προβολακι να βαλω για να εχουν αναπτυξη?
Σκεφτηκα κατι στα 6500Κ να βαλω.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
καλλιεργεια artemia | aquahobby | Διατροφή | 13 | 18-02-11 14:34 |
Βιοτοπικο με Red Mangroves & ριζες? | Churu | Υφάλμυρο νερό, ένας ξεχωριστός κόσμος | 21 | 10-01-10 15:59 |
Καλλιεργεια αλγης ! | Raven | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 10 | 12-12-08 16:37 |
Εmersed καλλιεργεια | Raven | Paludarium - Vivarium - Καλλιέργειες εκτός νερού | 2 | 05-08-08 18:02 |