|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
σκεφτομε να ξεστησω το ενυδρειο μου και να το ξανα στησω διαφορετηκα
να αλλαξω τη χαλαζιακη τα φυτα τα ξυλα που εχω και να βαλω χαλικακι απο ποταμι με ριζες που εχω βρει απο πλατανια και να φτιαξω ενα εντελος διαφορετικο aqua scape τωρα ομως μπενει ενα μεγαλο ερωτηματικο μιπος μαζι με τις ριζες και το χαλικακι φερω κανα περιεργο επισκεπτη καμια αρρωστια η κατι αλλο θα ηθελα τη γνωμη σας ευχαριστω ![]() ![]() ![]()
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
βοηθεια/σκεψεις για αργη αλλαγη νερου | vaspiou | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 48 | 04-04-13 13:48 |
σκεψεις για αλλαγη ψαροσυνθεσης ασια 99% | harris samos | ¶λλα ψάρια Ασίας | 9 | 17-03-13 19:54 |
Σκεψεις για αλλαγη ψαροσυνθεσης....:( | Κουραμπιές | Γλυκό νερό - Γενικά | 70 | 07-03-13 21:04 |
Σκεψεις για νεο set up | Δημητρης89 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 11 | 31-10-10 15:45 |
Σκεψεις για αλλαγη φιλτρου | newfish | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 7 | 23-01-03 16:47 |