|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα, μιας και ο πατέρας μου έχει ανθωπολείο θα ήθελα να ρωτήσω ποια φυτά θα μπορούσαν να διατηρηθούν σε ενυδρείο, έχουμε ήδη στα ενυδρεία μας σπαθίφυλλα http://www.gardenguide.gr/plant-guid...-wallissi.html και σιγκόνια, εσείς με βάση την εμπειρία σας ξέρετε κάποιο άλλο
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
το σπαθιφυλλο το εχετε πληρως βυθισμενο?
Ακομα και στη σελιδα που παρεθεσες η περιγραφη λεει οτι ειναι ακαταλλο για ενυδρειο. Εχε επιισης υποχιν καποια φυτα που ειναι υδροφυλλα μπορει να αντεχουν για καποιο νερο βυθισμενα αλλα μετα θα σαπισουν. |
|
||||
|
||||
![]()
σιγουρα υπαρχουν καποια υδροφιλα φυτα οπως η δρακαινα και ο ποθος που κανουν, ομως πρεπει να βγαιουν εξω απο το νερο κι οχι να ειναι βυθισμενα
|
||||
|
||||
![]()
Το σπαθίφυλλο είναι βυθισμένο και είναι σε άψογη κατάσταση αλλά στο ένα ενυδρείο μου τα σκαλάρια το έχουνε ξεσκίσει
![]() ![]() ------------------------- Ευχαριστώ πολύ που μου είπατε τις γνώμες σας ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη john99 : 07-05-13 στις 11:57 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ενυδρείο και φυτά | marnek | Χρυσόψαρα | 7 | 18-02-13 16:34 |
φυτά για ενυδρείο με χρυσόψαρα | bouldoza | Χρυσόψαρα | 18 | 16-07-10 22:03 |
Φυτά και ενυδρείο | StelMex | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 18-12-08 14:39 |
Φυτά στο ενυδρείο. | snappys | Αρχάριοι γλυκού νερού | 1 | 09-01-08 15:21 |
Ενυδρείο μόνο με φυτά | pani | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 7 | 23-02-07 11:05 |