![]() |
#1 |
Λάδια στο νερό
![]() Αξιολόγηση:
![]() Καθώς κοίταζα σήμερα το ενυδρείο μου είδα στην επιφάνειά κάτι λαδιές και κάτι παράξενες φουσκάλες...Υπάρχει περίπτωση να αρρωστήσουν τα ψάρια μου; και πως μπορώ να τα καθαρίσω;
|
|
Εμφανίσεις: 3523
|
|
||||
|
||||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
γιατι αν εσυ δεν εχεις κανει κατι τοτε δεν ειναι λαδι ειναι πρωτεινικο φιλμ μειωσε λιγο την ποσοτητα του φαγητου και κανε λιγο περισσοτερο αναταραξη και θα φυγει |
|
||||
|
||||
![]()
Πράσινο – γλοιώδες φιλμ επιφάνεια του νερού (Πρωτεϊνικό φιλμ) είναι αλλά σε πολύ μικρή ποσότητα...Πώς αντιμετωπίζεται;
------------------------- οκ θα το δοκιμάσω και αν ξανά εμφανιστεί θα ενημερώσω Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Ektoras : 26-02-13 στις 20:30 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
οτι σου ειπαν πιο πανω ,λιγοστεψε το ταισμα και αυξησε την αναταραξη στην επιφανεις και θα φυγει!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Νερό το ενυδρείο να το γεμίζω μέχρι πάνω η όχι;
|
|
|||
|
|||
![]()
οπως το γεμιζεις καθε φορα
|
|
||||
|
||||
![]()
Ναι αφήνω κάποια εκατοστά χωρίς νερό αλλά το φίλτρο πετάει σταγόνες και τρέχει συνέχεια το καπάκι του νερό.
|
|
|||
|
|||
![]()
τι φιλτρο εχεις ?
|
|
||||
|
||||
![]()
Βάλε απο επάνω και χαρτί κουζίνας για να το πάρεις....
|
|
||||
|
||||
![]()
Το φίλτρο είναι αυτό https://www.google.gr/search?hl=el&q...ml%3B391%3B421
|
|
|||
|
|||
![]()
αν εχεις το spray bar προς τα μεσα παραλληλα με το νερο πεταει στο καπακι?
|
|
||||
|
||||
![]()
καλησπέρα, έχεις βάλει το 60άρι ή για το 15λ μιλάς?
|
|
||||
|
||||
![]()
επισης το φιλτρακι φενεται πολυ μικρο να κρατησει βιολογια για 60 λιτρα.
και φανταζομαι αν βαζεις και το σπρει μπαρ εχει μηδεν κυκλοφορια στο ενυδρειο. βγαλε το σπρει μπαρ και προσαρμοσε την εξοδο του φιλτρου κοντα στην επιφανεια να γινεται καποια αναταραξη, αν και το φιλτρακι αυτο δε κανει για τοσα λιτρα.. |
|
||||
|
||||
![]()
Όπως είναι στην φωτογραφία το έχω το φίλτρο https://www.google.gr/search?hl=el&q...09%3B800%3B600 το φίλτρο είναι στερεωμένο στο τζάμι που έχω βάλει την αφίσα (background)
------------------------- Το φίλτρο το έχω βάλει έτσι https://www.google.gr/search?hl=el&q...09%3B800%3B600 και είναι αρκετά μεγάλο από 40-80 λίτρα.Το έχω βάλει στο 60 λτ όχι στο 15 Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Ektoras : 26-02-13 στις 21:14 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
επειδη δεν φαινεται καλα βαλτο να χτυπα κατα μηκος του ενυδρειου και κοντα στην επιφανεια να κανει αναταραξη,η βαλε να δουλευει μερικες ωρες καποια αεραντλια!
|
|
||||
|
||||
![]()
οκ αυτό θα κάνω
|
|
|||
|
|||
![]()
μην μασας δεν παθαινεις κατι εμενα μου ειχε πεσει και φωσφορικο πετρελαιο απο μια αντλια και το ενυδρειο ηταν γεματο ψαρια μενει μονο στην επιφανια...
|
|
||||
|
||||
![]()
και μενα μου ειχε πεσει ελαιολαδο και τελικα εγιναν μεσογειακα
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μονο σφουγγαρι εχει μεσα το φιλτρο? Και εμενα μου φαινεται εξαιρετικα μικρο για αυτη την ιχθιοφορτηση. Αν δεν εχεις ηδη, θα αποκτησεις προβληματα με τοσα ψαρια.
Μη δινεις δημασια για ποσα λιτρα λεει ο κατασκευαστης, το τι χωραει και ποιες ειναι οι αναγκες σε βιολογικο υλικο εχει σημασια.
|
||||
|
||||
![]()
Δεν έχω πολλά ψάρια καμιά 40ρια μόνο οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα :P
|
|
||||
|
||||
![]()
αν επαιρνες και εναν ζιπο μπορει να επαιρνε και φωτια η επιφανεια και να γινοταν σαν σφηνακι βοτκα!
|
|||
|
|||
![]()
xexexeexex
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Α/Ο νερό | kospets | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 05-09-09 21:30 |
Aπιονισμένο νερό?? | Minakki | Γλυκό νερό - Γενικά | 19 | 26-07-09 18:36 |
Απιονισμένο νερό η νερό βρύσης? | stamp | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 04-11-08 00:30 |
Πρόβλημα με νερό | monomaxos_lover | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 22 | 26-03-07 09:25 |
Νερό από A/C | torto | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 07-08-04 21:33 |