![]() |
#1 |
Βυθός για guppy
![]() Αξιολόγηση:
![]() Στο ενυδρείο μου 60 λίτρων έχω 3 gyppy ένα plecostomo και ένα χέλι-νερόφιδο και τους έχω βυθό με χαλίκι λευκό(φωτογραφία 1).Ποιο μετά σκέφτομαι να ασχοληθώ με νανοκιχλίδες multi και θέλω να βάλω βυθό άμμου(φωτογραφία 2) υπάρχει πρόβλημα με τα ψάρια που έχω τώρα να τα ενοχλεί η άμμος;
|
|
Εμφανίσεις: 2981
|
|
|||
|
|||
![]()
όχι δε θα τα ενοχλεί, αλλά ο plecostomo δεν ταιριάζει για τα λίτρα σου, το άλλο το νερόφιδο που λες ποιο είναι; ελπίζω να είναι το Kuhli Loach
|
|
||||
|
||||
![]()
Το νερόφιδο είναι το Brown kuhli loach και ο πλεκόστομος μέχρι στιγμής είναι μικρός και κάνει στο ενυδρείο μου τον πήρα για να καθαρίζει.
|
|
||||
|
||||
![]()
τι παραμετρους εχει το νερο σου;
|
||||
|
||||
![]()
πανω στην ερωτηση σου
οχι δεν θα τα ενοχλει καθολου η αμμος
|
||||
|
||||
![]()
οκ τότε θα βάλω άμμο για να στρωθεί και λίγο για τις κιχλίδες. Πόσα κιλά άμμο να αγοράσω για να έχουν μπόλικια να σκάβουν;
|
|
|||
|
|||
![]()
Οση καινα βαλεις τα multie θα πιασουν πατο φιλε μου!!ΔΕΝ σταματανε αν δεν φττασουν πατο!!υπολογισε να φτιαξεις ενα στρωμα 7-8 εκατοστα περιπου,για να μην χασεις και πολυ ογκο απο το ενυδρειο σου!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Το ενυδρείο είναι 60 λίτρα και άμα του βάλω 7-8 εκατοστά μετά δεν μένει τίποτα.Από ότι διάβασα οι multis θέλουν 4-5 εκατοστά άμμο για να θάβουν τα σαλιγκάρια.Σαλιγκάρια που μπορώ να βρω για να γεννήσουν οι κιχλίδες;
------------------------- Σαλιγκάρια για να γεννήσουν οι κιχλίδες που μπορώ να βρω; Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Ektoras : 09-03-13 στις 14:38 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
για να βγαλεις τα κιλα αμμο υπολογισε μηκος επι πλατος επι υψος οσο εκατοστα θελεις
και θα δεις π.χ αν εχεις μηκος 60επι30πλατος επι 5εκ υψος=9000 =9κιλα-λιτρα θελεις περιπου ------------------------- για σαλιγκαρια βαλε αγγελια
Ψαλιδοχέρης ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ΜΙΜΗΣ : 09-03-13 στις 14:42 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Οκ ευχαριστώ 8.55 κιλά θέλω δηλαδή 9 αλλά σαλιγκάρια για να γεννήσουν οι Multi που θα βρω;
|
|
||||
|
||||
![]()
ΟΚ ευχαριστώ...Δηλαδή δεν πουλάνε στα pet shop;
|
|
||||
|
||||
![]()
μπορει και να πουλανε ρωτα αν θελεις.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Botia και βυθός... | kostasz87 | ¶λλα ψάρια Ασίας | 3 | 05-03-12 13:19 |
Διατροφη guppy και νεαρα guppy | angello | Αρχάριοι γλυκού νερού | 15 | 08-12-11 16:31 |
βυθός | amangos | Αρχάριοι γλυκού νερού | 15 | 07-06-11 13:09 |
Κιτρίνησε ο βυθός!!! | melli | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 30-01-08 23:33 |