|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Ορίστε το νέο μου ενυδρείο 60 λτ το έχω βάλει για στρώσιμο
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
καλορίζικο!!! καλό στρώσιμο, πως στρώνεις? Έκτωρ κάτι ψαράκια που είχες? τι απέγιναν?
|
|
||||
|
||||
![]()
Έβαλα siporax μέσα στο φίλτρο και θα ρίχνω μια φορά την βδομάδα βρόμικο νερό από το προηγούμενο ενυδρείο μου.Τα ψαράκια τα έχω στο 15 λτ μέχρι να στρώσει αυτό.Oscar μπορώ να βάλω στα 60 λτ ;
|
|
||||
|
||||
![]()
Μπορεις να βαλέις αλλα μετα απο λιγο καιρο θελει μεγαλυτερο ενυδρειο.
|
||||
|
||||
![]()
Υπάρχουν νανοόσκαρ όπως νανοκιχλιδες;Γιατί και οι κιχλίδες είναι για περισσότερα από 60 λτ αλλά οι νανοκιχλίδες κάνουν στα 60 λτ.
|
|
||||
|
||||
![]()
Νανοοσκαρ δεν υπαρχουν,αλλα οπως θα πουν μερικοι που θα δουν το προηγουμενο μηνυμα μου θα δημιουργηθουν.Τα κριμπενσις σου αρεσουν?
|
||||
|
||||
![]()
το όσκαρ μεγαλώνει πολύ γρήγορα, το μεγαλύτερο ενυδρείο θα το χρειαστείς σε λίγους μήνες. έχω ένα μόνο του σε 210 λ και είναι λίγα. μην το κάνεις δεν έχει νόημα. όταν είσαι σε θέση, παίρνεις το μεγάλο ενυδρείο και το βάζεις απ την αρχή μέσα
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
αν εχεις στρωμενο ενυδρειο. παρε τα υλικα που εχεις στο παλιο φιλτρο,βαλε τα στο καινουργιο φιλτρο μαζι με νεα υλικα και εισαι ετοιμος... με τον τροπο που το κανεις δεν θα στρωσει ποτε...!!!!!!
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ενυδρείο μέσα σε ενυδρείο, θα δουλέψει; | Manuel | Bettas | 4 | 06-07-11 00:35 |