|
||||
|
||||
![]()
Μιας και ολοκληρώθηκε το set-up του νέου μου reef είπα να κάνω μια νέα αρχή! Όσοι θέλετε να ανατρέξετε στην κατασκευή μπορείτε εδώ http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=33041
Μια ανακεφαλαίωση πρώτα: Main Display : 150*75*65 sump: 120*55*65 Δοχείο αναπλήρωσης χωρητικότητας 120 λίτρων Όλα κατασκευής Dream Waters Εξοπλισμός: Φωτισμός: 2 φωτιστικά Led τα οποία είναι εντονότερος ο φωτισμό τους απο 2*ΜH150w (Υπάρχει και φωτιστικό με ΜΗ της Arcadia το οποίο δεν χρησιμοποιείται και σύντομα θα βγεί προς πώληση) 1 SimL της GHL (moonlight + effects) Κυκλοφορία: Αντλίες επιστροφής: Deltec 4745 + Eheim compact3000+ Αντλίες κυκλοφορίας: 2* Vortech Mp40w Skimmer: ATB1050A Auto top off: Rieger Α/Ο: Οικολογική με 2 μεμβράνες συνολικής παραγωγής 1200litr/d (αν και εμένα μου τα έβγαλε μέσα σε 13 ώρες Thanks Water Waves) Calcium Reactor: Schuran Jetstream1 (ακόμα ανενεργός) Aquarium computer: GHL profiluxIIplus (με έλεγχο θερμοκρασίας , Ph, Redox, conductivity, φωτισμού) Χρησιμοποιήθηκε ζωντανός βράχος 75 κιλά και 10 νεκρός.Επίσης 70 κιλά ζωντανός αραγωνίτης και 50 νεκτός απο το προηγούμενο ενυδρείο. Ελπίζω να μην ξέχασα τπτ οπότε πάμε στις φωτό ο βράχος πρίν ![]() που κάπως έπρεπε να βγεί ![]() και να πάρει την θέση του στο υπόγειο που κάποιος έπρεπε να φροντίσει για την συντήρηση του ![]()
|