|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα, αυτό που λέει ο τίτλος! Βρήκα πλανάρια στο μικρό το ενυδρείο μου και αναρωτιέμαι αν πρέπει να κάνω κάτι ( να τα αφαιρέσω βασικά ). Όποιος ξέρει κάτι, ας με παραπέμψει σε κάποιο link ή ακόμη καλύτερα ας μου πει τι γνωρίζει "από πρώτο χέρι". Ευχαριστώ
![]()
|
|||
|
|||
![]()
υπαρχει θεραπεια με καποιο φαρμακο, αλλα εγω τα ξεφορτωθηκα με γκουραμι. εβαλα μεσα 2 ψαρακια και σε 2-3 μερες το ενυδρειο καθαρισε και ουτε ξαναειδα τιποτα. η πλαναρια δεν πειραζει τα ψαρια, αλλα ειναι ασχημο να βλεπεις αυτα τα σκουληκια να περπατανε πανω στα τζαμια.
|
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστώ, πολύ άσχημο, αηδιαστικά είναι.
|
||||
|
||||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Ευχαριστώ πολύ, απίστευτα κατατοπιστικό! ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Τα τρώει
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πλανάρια είχα 2 φορές σε ενυδρεία μου.
Πρώτη φορά εμφανίστηκαν στο στρώσιμο, και εξαφανίστηκαν όταν μπήκαν τα πρώτα ψάρια, νέον, τα οποία έκαναν γερό τσιμπούσι. Δεν έμεινε τίποτα! Την δεύτερη φορά έκανα παγίδες με κρέας για να αφαιρέσω όσα περισσότερα μπορούσα, καθημερινό σκούπισμα και μείωση της ποσότητας τροφής.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Δύο links για γλυκό και θαλασσινό | giannisaek | Ιστοσελίδες στο Internet | 0 | 21-06-10 22:22 |
community links προβλημα | Raven | Greek Aquarist's Boards | 3 | 28-03-09 16:02 |
LINKS ΓΙΑ BETTAS | AFRIKANOFILOS | Bettas | 3 | 18-01-05 13:17 |
πλανάρια; | tasos | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 17-06-04 21:39 |
Links για CARIDINA JAPONICA | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 13-12-02 21:08 |