|
|||
|
|||
![]()
Φιλοι μου.
Πηρα ενα μεταχειρισμενο ενυδρειο 160 λτ. Η λαμπα φθοριου κ ο μετασχηματιστης , ειναι χυμα σε μια πλαστικη προεξοχη κατω απο το καπακι του ενυδρειο (χωρις τα αναμενομενα πλαστικα κ σταθεροποιητικα κτλ.). Και ουτε ξερω εαν αυτη ειναι καταληλη για ενυδρειο!!. Μπορω να πεταξω τη λαμπα και να βαλω μια ταινια LED μπλε χρωματος σε ολο το καπακι ![]() (Εδω εννοω αντικατασταση και οχι σαν συμπληρωματικο φως!). Στο ενυδρειο μου δεν εχω αληθινο φυτο μονο ψαρακια. Θα εχουν κανενα προβλημα τα ψαρια με το μπλε φωτισμο ? Τι αλλο εκτος την ταινια LED θα χρειαστω και τι ειδος πρεπει να ειναι τα LED (Κανενα λινκ στο ebay θα ηταν χρησιμο) ? Ευχαριστω. |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αντικατασταση Τ8-Τ5 με LED | milion | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 14 | 08-12-11 02:33 |
Αντικατασταση τζαμιου | klipitiklopos | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 10 | 23-04-11 00:14 |
Αντικατασταση ενυδρειου | GFON | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 16-05-07 08:22 |
Αντικατασταση φιλτρου | Τασος Καρβεντουζης | Γλυκό νερό - Γενικά | 11 | 14-03-07 14:02 |
Αντικατασταση Λαμπτηρων | stav | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 33 | 01-10-06 14:17 |