|
||||
|
||||
![]()
γινεται να ζευγαρωσει ασιστρους sp3 με ανσιστρους αλμπινο ???
εχω κολλησει εδω και ωρα ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
στις μερες μας και του σπανου τα γενια γινονται φιλε μου
![]() ωραιο θεμα παντως να κολλησεις man ![]() ![]() ![]() http://www.youtube.com/watch?v=-wYfPfJshSM
|
||||
|
||||
![]()
Nαι, γίνεται.
![]() Υ.Γ. ασπρομαυρα παλιοπαοκτση δεν βγαίνουν παντως ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Eσυ δεν θα "ζευγαρωνες" με μια Φιλανδεζα?
Το ιδιο πραμα ειναι και για αυτα,sp3 το ενα,sp3 και το αλλο...
|
||||
|
||||
![]()
κι εγω κατι τετοιο σκεφτομαι φιλε tsoum αλλα δεν ημουν και τοσο σιγουρος
------------------------- Παράθεση:
στο αποτελεσμα κολλαω δημητρη Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη eimaste aR21rwstoi : 16-11-12 στις 19:57 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ναι ναι χαχαχαχαχα
γιατι εγω ειμαι ομορφαντρας |
|
||||
|
||||
![]()
Φτου σου παλληκάρι μου!
![]()
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
θαυμαστης.........
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Εμενα παντως στο βεντουζαδικο, εχει ζευγαρωσει 2 φορες ο σκουρος αρσενικος, με την θηλυκια αλμπινο, αλλα δεν γονιμοποιησε τα αυγα, γιατι ταυτοχρονα ειχε γεννησει και η σκουρα θηλυκια, και προτιμησε να γονιμοποιησει εκεινα.
Σημερα ειδα να κυνηγιουντα γυρω γυρω μεσα στην καρυδα, η σκουρα θυλυκια με τον νεαρο αρσενικο αλμπινο. Για να δουμε... ![]() Σοδομα και Γομορα γινεται εκει μεσα! ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Ριχτου κανεναν αλλον αρσενικο απο διπλα, να αναψουν λιγο τα αιματα!
![]() Περα απο την πλακα, μπορει απλα να μην τα βρισκουν μεταξυ τους, δεν γινονται ολα ζευγαρι.
|
||||
|
||||
![]()
καταλαβα!οποτε μαλλον θα χρειαστω κι αλλο αγκιστρακι.εχεις κανενα καλο αρσενικο?
|
|
||||
|
||||
![]()
Περα απο τα γεννητουρια που δεν ξεχωριζει φυλο ακομα, οχι.
|
||||
|
||||
![]()
τα γεννητουρια σου παντως ειναι τρομερα!
Πρεπει να ειναι καινουργια ρατσα: crazy ancistrus ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Να πω και εγω τι εχω δει και μια απορια. Εχω δυο ανκιστρους τον Αρη και τη Μαγδα. Και τα δυο ειναι δωρεα απο συνχομπιστεσ, ομως ο Αρης παροτι εχει βγαλει κερατα και μαλιστα πολλα (βρισκει σταστερια ο καημενοσ
![]() ![]() Επισης....τι τα ταιζετε; Δοκιμασα καροτο βρασμενο σε νερο με λιγο σκορδο, το αγνοουν τελειως. Αγγουρι το πλησιασαν αλλα οχι τρελα πραγματα. Μονο ταμπλετες τρωνε αλλα δεν θελω να τους δινω συχνα και ψαχνω εναλακτικες. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ------------------------- Παράθεση:
Ισως παλι να μην τα βρισκουν. Και τα δικα μου στην αρχη δεν το πολυτιμουσαν το αγγουρακι, αλλα μολις μεγαλωσαν λιγο (τα μωρα) το σκιζουν! ![]() Δοκιμασες να το ζεματισεις για 1-2 λεπτα πριν το ριξεις; Εμενα αφου φανε την πρωτη μερα το μαλακο μερος, χρειαζεται να μεινει κι αλλο μεσα για να μαλακωσει, και μετα το τιμουν δεοντως. Μονο που βρωμιζει το νερο, και ισως χρειαστει πιο γρηγορα αλλαγη νερου.
Οσα ξερει ο νοικοκυρης δεν τα ξερει ο κοσμος ολος... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη klipitiklopos : 17-11-12 στις 07:17 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Ναι
![]() Και τα δικα μου (του Σαββα δηλ.)τσακιζουν τα παντα! αγγουρι,μαρουλι,καροτο,ταμπλετες... |
|
||||
|
||||
![]()
και κολοκυθι μπορει να βαλετε εμενα το ξεσκιζουν...
κουραμπιε βαλε καμια καρυδουλα για σπιτακι... εμενα παλι εχουν αυγα... σκεφτομουν να βγαλω την μαυρη θηλυκια και να βαλω καμια αλμπινο αλλα φοβαμαι μηπως δεν την θελει ο αρσενικος.... εχει μαθει την αλλη τοσο καιρο.... ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Η ταμπλετα που λιωνει πιο πολυ το βρωμιζει το νερο αποτι βλεπω παντως. Λεω να μην τους ταιζω ταμπλετες πλεον για να αναγκαστουν στα αγγουρακια κλπ. Ναι τα ζεματιζω παντα, αλλιωσ μενουν στην επιφανεια. Καποιες φορες κοβω και μια φετα μικρη σκορδο για να παρει μυρωδια και τη ριχνω μεσα να βρασουν μαζι.
ΥΓ χτες βραδυ μουρθε ιδεα και ανοιξα μια τρυπα στο καροτο και σφηνωσα ελαααχιστο σκορδο και τοριξα μεσα. Σημερα πριν φυγω απτο σπιτι εριξα μια ματια δεν τα ειδα πουθενα αλλα δεν περνω και ορκο δεν ειχα χρονο. |
|
||||
|
||||
![]()
με το σκορδο θα τη ριξει την θυληκια! στανταρακι!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
σκορδον το ελληνικον
σκορδον το φλογοβολο χαχαχαχα |
|
||||
|
||||
![]()
χαχαχαχαχ οτι ναναι
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
μπορω να βαλω ανσιστρους με γαριδες? | harmasn | Αρχάριοι γλυκού νερού | 13 | 20-12-11 17:12 |
αλλαγη χρωμα σε ανσιστρους | eimaste aR21rwstoi | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 5 | 30-06-11 09:45 |