|
|||
|
|||
![]()
καλησπερα σε ολους.εχω ενα παλιο ενυδρειο και δεν εχει καπακι καποιος καμια καλη ιδεα για το πως θα κατασκευασω ενα?
|
|
||||
|
||||
![]()
Ξυλο, γυαλι, πλεξιγκλας... υπαρχει μεγαλη γκαμα υλικων που μπορεις να χρησιμοποιησεις.
Το καλυτερο πιστευω ειναι το πλεξι που δουλευεται πολυ ευκολα σε σχεση με τα αλλα δυο και ειναι κι ελαφρυτερο.
|
|||
|
|||
![]()
καλη ιδεα για το plexy glass αλλα την λαμπα πως να την στηριξω?
|
|
||||
|
||||
![]()
με καποια πατεντα φυσικα, η με κανονικη βαση, φροντισε μονο οπως κι αν το κανεις να βαλεις στεγανα ακροφυσια, και μην ξεχασεις να βαλεις και ανακλαστηρα (οχι απαρραιτητα αγοραστο, και απο αλουμινοχαρτο ακομα μια χαρα ειναι)
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπερα φιλε...εγω χρησιμοποιησα φυλλο αλουμινιου 1.5 χιλιοστων και το εβαψα μαυρο με ηλεκτροστατικη βαφη...χωρις να υπαρχει φοβος σκευρωματος ή σκουριασματος και ειναι πολυ ελαφρια και γερη κατασκευη....
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ όλα μου τα καπάκια, τα έφτιαξα ξύλινα..
Τα παίρνεις έτοιμα κομμένα, και απλά το συναρμολογείς.. Σίγουρα η πιο οικονομική λύση ![]()
|
||||
|
||||
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τ5 54w *4 σε καπακι απο rio 300 | paco | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 15 | 18-09-09 10:22 |
Nεο καπακι | ANEMOS | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 9 | 05-04-09 21:58 |
diy καπακι | moudi | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 12 | 08-05-08 21:49 |
ΚΑΠΑΚΙ 80χ35 | Μικρος | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 12-10-07 17:15 |
ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΩ ΚΑΠΑΚΙ?? | Γιώργος06 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 10 | 06-03-07 15:37 |