|
||||
|
||||
![]()
Ήθελα να σας ενημερώσω ότι μόλις δημιούργησα ένα γκρουπ με την ονομασία "Guppy breeders".
Ο στόχος μου είναι να γνωριστούμε όλοι όσοι έχουμε συχνές αναπαραγωγές γκάπυ, και να διευκολυνθούν οι ανταλλαγές πληθυσμού για την ανανέωση αίματος στα ενυδρεία μας. Όσοι πιστοί προσέλθετε..... |
|
||||
|
||||
![]()
Νομίζω ότι κάποιο τέτοιο γκρουπ ίσως έπρεπε να δημιουργηθεί απο τους διαχειριστές.
Λοιπόν είμαι από Χαλκίδα και χαρίζω-ανταλλάζω γκαπάκια δικής μου παραγωγής.
|
||||
|
||||
![]()
Ίσως και να έχεις δίκαιο.
Εγώ απλώς το ξεκίνησα γιατί δεν υπήρχε και το θεώρησα αναγκαίο για όλους μας που έχουνε γκάπυ. Τώρα αν θέλει να το αναλάβει κάποιος από τους διαχειριστές πολύ ευχαρίστως. |
|
||||
|
||||
![]()
Ωραίο θα ήταν να συνεχιστεί παρόλο που έχουν περάσει κάποια χρονιά
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
αλλα το καλοκαιρι θα ξανα κατεβω...
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
|||
|
|||
![]()
χαχαχαχα.....θα το ελεγα κ εγω..το εχω παρατηρησ...
|
|
||||
|
||||
![]()
Χαχαχαχα
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
αμα σου πω τακι οτι δεν το ειδα ποτε γραφτικε χεχεχε...!!! παιδια ειναι ενα καλο αυτο γιατι τα πετ σοπ δεν φερνουνε πια πολλα πραγματα και εκτος αφτο αμα φερουνε δεν εχουνε και χρωματα αρα καλο ειναι να ξερουμε που ειναι ο καθενας να ανταλαζουμε πραγματα ...
|
||||
|
||||
![]()
Σωστά! Αντάλαγη ακόμα και να χαρίζουμε μώλις έχουμε αρκετά με πολλές γέννες, έπεισις ας μην αφήνουμε κάποια πόστς να παλιώνουν χωρίς να δίνουμε πληροφορίες!
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
guppy | Hary | Ζωοτόκα | 3 | 20-11-08 15:18 |
30 lt guppy | andreas213 | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 15 | 23-01-08 21:58 |