|
Σαλιγκάρια ...και άλλα μαλάκια γλυκού νερού. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Μέτα από αλλεπάλληλες γέννες τελικά το ενυδρείο καθάρισε από λαθρεπιβάτες και τώρα πρέπει να ταΐζω εγώ τα σαλιγκαράκια μου και θα ήθελα να βρω την καταλληλότερη τροφή. Προς το παρών του ρίχνω Sera O-nip και πλεκοταμπλετες Sera Viformo. Με το που τις ρίχνω τα βλέπω που μαζεύονται 10αδες 10αδες στα κομματάκια που σπάω. Η απορία είναι υπάρχει κάτι καλύτερο? Και επίσης οι πλεκοταμπλετες γράφουν 46,6% ακατέργαστη πρωτεΐνη και οι O-nip 46,3% πρωτεΐνη. Ποια η διαφορά της ακατέργαστης πρωτεΐνης με την απλή? Εγώ παρατηρώ ότι τις δέχονται και τις 2 το ίδιο.
![]() Εδώ είναι εν ώρα ταΐσματος! |
|
||||
|
||||
![]()
πατριωτη εαν περισσευουν σαλιγκαρια ριξε μια φωνη προς τα δω....
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Αν είσαι Αθηνα κανονίζουμε! Με τις αποστολές δεν τα πάω καλά.
|
|
||||
|
||||
![]()
εγω αντιθέτως ειμαι αθήνα και γείτονας
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μα τα Helena είναι σαρκοφάγα. Θα φάνε ζαρζαβατικά? Παιδιά όποιος θέλει πμ και κάτι θα κάνουμε!
|
|
||||
|
||||
![]()
Για ρίξε μια ματιά στα συστατικά των τροφών που ταίζεις ...γιατι κατι μου λέει οτι δεν εχεις καταλάβει οτι δίνεις φυτικες τροφες ακομα
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------- η viformo ειναι φυτικη ,η o-nip kata 80% εχει περιεκτικότητα σε σκουληκάκια και αλλους μικροοργανισμούς νομίζω..*tubifex,bloodworm κλπ* |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
δηλαδη περισσευουν ? ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Για το viformo το είχα νιώσει ότι είναι φυτική αλλά μου έκανε εντύπωση που πέσαν επάνω και την έφαγαν και έτσι διάβασα ότι έχει πρωτεΐνη. Από ότι κατάλαβα καλύτερα ο-nip. Πως να φτιάξω τροφή μόνος μου?
Όντος περισσεύουν στείλε πμ να κανονίσουμε. |
|
||||
|
||||
![]()
Ειναι πολύ απλό..ακολούθα αυτη τη συνταγή -> http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=36231 ,κάποια υλικά μπορείς να τα αντικαταστήσεις με γαρίδα (ολοκληρη με το κέλυφος ) κλπ κλπ...
ΥΓ εχεις πμ ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Γέννα Clea Helena (Anentome Helena) | HeliosPanoptes | Σαλιγκάρια | 6 | 29-07-12 11:51 |
Anentome Helena | babis100nx | Σαλιγκάρια | 18 | 11-06-11 16:47 |
Anentome Helena | giannisaek | Σαλιγκάρια | 11 | 17-04-10 14:59 |
Anentome helena | kakouras | Σαλιγκάρια | 8 | 09-03-09 17:30 |