|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Λοιπον πριν λιγες μερες παρελαβα το νεο μου ενυδρειο(610 λιτρα) οπου θα γινει αποκλειστικα malawi..το μικροτερο ενυδρειο(230 λιτρα) αποφασισα να το κανω tanganyika..
![]() ![]() θα ηθελα να μου πειτε ιδεες για το τι ψαρια μπορω να βαλω. ![]() ΥΓ πειτε μου και κανενα ασυνηθιστο ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Φιλε inser απο TANGANIGA ολα ασυνιθηστα ειναι αλλα τελος παντων οι επιλογες που εχω να σου προτηνω ειναι παρα πολλες θα σου πω 3 ιδη μονο ομος calvus,leleupi,brichardi δεν σου λεω παραπανω γιατι σε βλεπω να το γεμιζεις το ενυδρειο
![]() ![]()
ΣΥΛΛΟΓΗ BETTAS:2 m H.M.,1 m 2 f SPL.,2m 4f C.T.,2 m 3 f DoubleT.,1m SMARAGDINA,1m IMBELIS,1m 1 f PUGNAX,2 m PLAKAT(S.T.),1 m 2 f SUPER DELTA T.LIVE FOODS:ARTEMIA,DAFNIA,WHITE WORMS,GRINDAL WORMS.45L.LAMPROLOGUS MULTIFASIATUS,200L TANGANIKA,1OOL.BETTAS,200L MINI POND CABUSIA AFFINIS(ΚΟΥΝΟΥΠΟΨΑΡΑ),3Χ10L BETTAS 1OOL.BETTAS. Στο πα μια και δυο και τρεις εγω σπασικλας δεν γινομαι. |
|
||||
|
||||
![]()
αν σκεφτεσαι να βαλεις μεσα στο ενυδρειο σου φροντοζες, τοτε ισως θα ηταν καλα να μην βαλεις κατι αλλο μεσα, εκτος ισως απο καποιο synodontis που γινεται και αρκετα μεγαλο.
Παντως σε 250 λιτρα, δεν σε βλεπω να βαζεις και πολλες φροντοζες μεσα... το μεγαλο ενυδρειο ομως που αναφερεις ειναι ιδανικο για ενα ωραιο κοπαδι απο φροντοζιτσες ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Συμφωνω Σονια αλλα πιος θα εμενε σε ενα ιδος μονο(ιδικα απο τις αφρικανικες λιμνες
![]() ![]() ![]()
ΣΥΛΛΟΓΗ BETTAS:2 m H.M.,1 m 2 f SPL.,2m 4f C.T.,2 m 3 f DoubleT.,1m SMARAGDINA,1m IMBELIS,1m 1 f PUGNAX,2 m PLAKAT(S.T.),1 m 2 f SUPER DELTA T.LIVE FOODS:ARTEMIA,DAFNIA,WHITE WORMS,GRINDAL WORMS.45L.LAMPROLOGUS MULTIFASIATUS,200L TANGANIKA,1OOL.BETTAS,200L MINI POND CABUSIA AFFINIS(ΚΟΥΝΟΥΠΟΨΑΡΑ),3Χ10L BETTAS 1OOL.BETTAS. Στο πα μια και δυο και τρεις εγω σπασικλας δεν γινομαι. |
|
||||
|
||||
![]()
εγω θα μπορουσα να εμενα σε ενα ειδος..
οι φροντοζες δεν ειναι shell dwellers... |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν σε καταλαβα γιατι το λες αυτο τα shell dwellers θελουν δικο τους ενυδρειο.
|
||||
|
||||
![]()
sonia δεν θα βαλω μονο frontoses σιγουρα..ισως βαλω αλλη μια θυληκια και αμα μεγαλωσουν πολυ τοτε θα δω που θα πανε.
afrikanofilos calvus θα βαλω οσο για τα αλλα ειναι πολυ συνιθισμενα.. σκεφτομαι για ophthalmotilapia η για cyprichromis tricolor.. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Inser εγω αυτα τα ιδη σου τα ιπα γιατι νομιζα οτι ισουν πρωταρης στη ΤANGANIGA και λεω μην σε ριξω στα πολυ βαθεια νερα(της TANGANIGA)
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ερωτηση: εχει κανεις ενυδρειο με ψαρια απο tanganyika αποκλειστικα
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Tropheus <<orange>> συνιθησμενο?
Tolis,Stefanos... |
|
||||
|
||||
![]()
Obelix μηπως εννοεις Tropheus moorii orange ?
|
|
|||
|
|||
![]()
Ναι και εγω και ο Τολης εχουμε ενυδρεια που ειναι αποκλειστικα Tanganyika αλλα εδω πρεπει κατ αρχας να ξεκαθαρισουμε καποια αλλα πολυ σημαντικα πραγματα προτου συνεχισουμε με την επιλογη των ειδων που θα κανεις φιλε μου inser
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Η υπερηφάνεια προηγείται της συντριβής και το υπεροπτικό πνεύμα της πτώσης. Αγία Γραφή Παροιμίες 16:18 |
|
||||
|
||||
![]()
μηπως μπορει καποιος να μου χαρησει ενα χωρο 50 τετραγωνικων με 20 ενυδρεια των 600 λιτρων?
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Καλοοοοο
![]() ![]() ![]() ![]()
Η υπερηφάνεια προηγείται της συντριβής και το υπεροπτικό πνεύμα της πτώσης. Αγία Γραφή Παροιμίες 16:18 |
|
|||
|
|||
![]()
Μπορούμε να συμμετέχουμε και εμείς στο tour??????
Please.... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
me too
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
stefane αν οντως εχεις κατι τετοιο εννοειτε πως θα σου φορτοθω μια μερα
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Να τελειωσω με τις ανακατασκευες στο σπιτι μου και θα το κανονισουμε σιγουρα
![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Υπάρχει ακόμη η πιθανότητα να δούμε τα ενυδρεία σου Στέφανε?
Θα είναι μεγάλο σχολείο για μερικούς από εμάς...
|
|||
|
|||
![]()
Aν τελικά το κανονίσετε μήπως μπορείτε να πάρετε και μένα μαζί σας;
|
|
|||
|
|||
![]()
Μαλλον χασατε καποια επισοδεια ε
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
οποτε μονο περιγραφη των αυτοπτων μπορει να γινει !!
εγω ταφος, δε μαρτυραω ποτε τι βλεπω και τι ακουω.... ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Κρίμα ...
Είχα καταλάβει ότι κάνατε αλλαγή στον χώρο που θα είχατε τα ενυδρεία... Ελπίζω να πάνε όλα καλά στο μέλλον και να κάνει ο καθένας το δικό του fish room... Γαύρε θα σε πετύχω στο γνωστό εξωτικό μαγαζί και θα σου αποσπάσω τα μυστικά... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
τελικα ρε συναδελφοι μποριτε να μου εξιγισετε ποιος ειναι ο μαγκας που εχει 50 τμ χορο και μεσα εχει 20 ενυδρεια τον 600λιτ
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ειχε ο Στεφανος με τον Ναθαν
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Καποιο λαθος εχετε κανει μαλον δεν καταλαβατε καλα
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Ξερει ο batza τι λεει γιατι τα εχει δει και εχει και φωτογραφιες του ενος χωρου!
![]() ![]() Υ.Γ Αυτος οπως ειπα ηταν ο ενας χωρος... υπηρχε και αλλος καποτε ![]()
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|