|
|||
|
|||
![]()
Γεια σας θα ηθελα να σας ρωτησω μερικα πραγματα για το ψαρακι Oscar.
Ποσα λιτρα(διαστασεις) για ενα oscar??? π.χ. 100x50x50 ειναι οκ??? Θελει να εχει μεγαλη ροη του νερου απο το φιλτρο η μικρη ροη??? Κατο τη θελει αμμο η χαλικακι??? και τη ph και τη σκληροτητα νερου??? Αυτα τα λιγα ευχαριστω ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Σε ευχαριστω φιλε μου. Αλλα σε αυτο που μου εστειλες δεν λεει τη διαστασεις ενυδρειου θελει για ενα Oscar π.χ. 100x50x50 ειναι ενταξει για ενα??? Τη ph και σκληροτητα??? |
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Καποια ψαρια για να τα βαλουμε σε ενυδρειο ,πρεπει να ξεκιναμε το ελαχιστο απο 600 λιτρα και πανω.Τα οσκαρ ανηκουν σε αυτην την κατηγορια.Οποτε οχι φιλε μου ,δεν μπορεις.
Το Σοφοτερο ειναι ο χρονος,ανακαλυπτει τα παντα Το Ωραιοτερο ειναι ο κοσμος γιατι ειναι εργο Θεου Το Δυσκολοτερο ειναι να γνωρισεις τον εαυτο σου Το Ευκολοτερο ειναι να δινεις συμβουλες σε αλλους Θαλης ο Μιλησιος 640-546 π.χ Africa γιατι ετσι μαρεσει |
|
||||
|
||||
![]()
Διάβασες δηλαδή όλο το άρθρο και δεν έλεγε ΠΟΥΘΕΝΑ για προτεινόμενες διαστάσεις ενυδρείου ?
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Oscar | silveraro | Άλλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 9 | 06-02-10 00:47 |
OSCAR | MEGADOM | Άλλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 4 | 20-10-09 14:41 |
Ατυχημα με το νεο μου Oscar... | Aegeas | Άλλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 12 | 18-10-06 11:42 |
Oscar | smoof | Άλλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 19 | 19-08-05 17:35 |
Oscar | newfish | Άλλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 0 | 22-12-02 19:26 |