|
|
|||
|
|||
![]()
Γεια σας. Ειμαι αρχαριος και εχω ενα ενυδρειο περιπου 50λτ περιπου 20 μερες τωρα. Μεχρι τωρα εχω ενα ζευγαρι γκαμπυ. Οταν τα πηρα απο το πετσοπ μου ειπε οτι ειναι εγκυος περιπου 10 ημερων. Σε ποσες μερες γεννανε? θα πρεπει να βαλω γεννηστρα? οπως σας ειπα εχω μονο ενα ζευγαρι γκαμπυ στο ενυδρειο. Oτι πληροφορια μου δωσετε για καλο θα ειναι..
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ελπιζω να εχεις στρωσει το ενυδρειο σου ωστε να ειναι χαρουμενα τα ψαρακια σου..για αποριες εδω ειμαστε.. + ολο το γραμμενο υλικο στις αναλογες ενοτητες
|
||||
|
||||
![]()
Αν το ενυδρείο σου τρέχει περίπου 20 μέρες είναι άστρωτο, εκτός και το μπόλιασες. Αν όχι να βρείς μπόλι επειγόντως. Απ' την άλλη τα guppy δέν πάνε ζευγάρι, αλλά 1 αρσενικό με τρία τουλάχιστον θηλυκά. Μπορείς να προσθέσεις 2 ακόμα. Καλή συνέχεια.
|
|
||||
|
||||
![]()
Οταν δεις το θηλυκό να μην κολυμπάει και να κάθεται σε καμια γωνιά στο ενυδρειο σου ,,,τοτε να ξερεις οτι το πολυ σε 1 η 2 μερες θα εχεις γεννήσει,.
Βαλε κανενα φυτο οπως σου ειπαν ,αλλα αμα θελεις παρε μια γεννηστρα και βαλτην μεσα ,,για πρωτη φορα για να τα χαρεις λιγο,μετα αμα γεννησει βγαλτην. Αλλα καλα σου λενε τα παιδια ,,,1,με 1 δεν ειναι σωστο. 1 αρσενικο και 3,4 θηλυκιες πανε . . |
|
|||
|
|||
![]()
παιδια το γνωριζω πλεον αυτο, οχι ομως οταν τα αγορασα και γι αυτο πηρα ενα ζευγαρι. αλλα περιμενω να γεννησει για να μην υπαρχουν πολλα ψαρακια στο ενυδρειο μου. Εχω 2 αληθινα φυτα μεσα και μερικα ψευτικα αλλα κανενα δεν ειναι επιφανειας...! αλλα εχς κανα δυο κρυψωνες στο βυθο...!
|
|
||||
|
||||
![]()
Παρε μια γεννηστρα.
Βαλε και αλλα φυτα και πετά τα ψεύτικα,κατα προτιμήσει ταχειας ανάπτυξης φυτα να παρεις. Το ενυδρειο σου ειναι στρωμενο? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
αποριες για uv | maxmike | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 18-04-12 09:51 |
Διατροφη guppy και νεαρα guppy | angello | Αρχάριοι γλυκού νερού | 15 | 08-12-11 16:31 |
αποριες για guppy | billos95 | Ζωοτόκα | 18 | 27-04-10 15:54 |
Aποριες, αποριες περισσοτερες αποριες | Nik25 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 13 | 24-05-07 12:51 |
αποριεσ......... | ΠΕΤΡΟΣ | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 10-01-06 16:17 |