|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Επιτέλους είμαι σε θέση να παρουσιάσω το πρώτο ενυδρείο μου, αφού το έκανα όπως περίπου το είχα στο μυαλό μου!!
Πληροφορίες Διαστάσεις: 58x25x38 Όγκος: 55 λίτρα Κατηγορία: Ζωοτόκα Φυτά: Anubia nana, Anubia, Java Moss, Columbia Carolina, Κερατόφυλλο Ψάρια: Guppy: 2 θηλυκά και 1 αρσενικό Διακοσμητικά υλικά: 3 ρίζες, λευκή χαλαζιακή άμμος Φόντο: αφίσα Φωτισμός: μια λάμπα Τ5 8W πρόκειται να αναβαθμιστεί σύντομα Διάρκεια φωτισμού: 15.00 – 01.00 (10 ώρες) Φιλτράρισμα: BOYU SP – 1000A Θερμοστάτης: BOYU 100W Λίπανση: όχι (σύντομα θα βάλω λίπανση σε υγρή μορφή μόλις αναβαθμίσω και τον φωτισμό) Παροχή CO2: όχι Παράμετροι: pH: - Γενική σκληρότητα (GH): - Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ): - Αμμωνία (ΝΗ3): 0 Νιτρώδη (ΝΟ2): 0 Νιτρικά (ΝΟ3): 25-30 mg/l Αλλαγές νερού: 30% ανά εβδομάδα Θερμοκρασία: 24 βαθμούς κελσίου Φωτογραφία: Έρχονται Σύντομα… Περιμένω σχόλια παρατηρήσεις κλπ, τώρα και μετά τις φωτό!! Ευχαριστώ!!
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ζωοτόκα - υβριδισμοί | tasos12 | Ζωοτόκα | 14 | 19-01-11 09:54 |
54λίτρα με ζωοτόκα | Μίμης | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 83 | 13-05-10 12:54 |
Ζωοτόκα σε 20λιτρο | Αλέξης6 | Ζωοτόκα | 3 | 24-10-09 08:44 |