|
||||
|
||||
![]()
Παιδια καλημερα. Ασχολουμε με το χομπι 2.5 χρονια περιπου κ 1.5 περιπου με σκαλαρια. Στο 1ο ενυδρειο που ειχα 120λτ τα σκαλαρια οταν ωριμασαν σεξουαλικα μου γενουσαν μια φορα καθε 1.5 με 2 μηνες αλλα δεν ειχα επιτυχια μιας κ ηταν κ τα 2 θυλικα. Προσθεσα αλλα 2 σκαλαρια κ σταθηκα τυχερος γιατι αμεσως δημιουργηθηκε 1 ζευγαρι κ το καταλαβα οταν μετα απο 1 μηνα ειχα την πρωτη επιτυχημενη γεννα απο αποψη γονιμοποιησης αλλα δεν ολοκληρωθηκε ποτε μαλον λογο απειριας του ζευγαριου. Με αυτην την αφορμη πηρα την αποφαση να παρω μεγαλητερο ενυδρειο κ να το στησω εντελως βιοτοπικο μονο για σκαλαρια. Στην διαδρομη το ενα θυληκο που δεν ηταν ζευγαρι μας αφησε χρονους απο αγνωστη αιτια κ το αζευγαρωτο αρσενικο χαριστηκε στον νεο ιδιοκτητη του παλιου μου ενυδρειου.Τωρα στο θεμα μας. Το νεο ενυδρειο τρεχει 1.5 μηνα με παραμετρους σκληροτητας νερου 4ΚΗ κ 7GH. Απο Ph εχω ακομα ενα θεμα (7.5-
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Νομιζω οτι αισθανονται πιο ανετα στο καινουριο περιβαλλον τους!Αλλα ας μας πουν και οι πιο εμπειροι.Παντως και τα δικα μου καθε 2 εβδομαδες γεννανε πλεον
|
|
||||
|
||||
![]()
Και εγω το ιδιο εχω παθει μεσε σε δυο μηνες εχουν γεννησει 4 φορες.Ειχα δυο σκαλαρια και δεν ειχαν κανει καμια γεννα ποτε μπορει να μην ειναι ζευγαρι τι να πω τα αλλα δυο τα οποια μου χαρησε ο dimitrios ειναι αυτα τα οποια ανεφερα παραπανω.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
|||
|
|||
![]()
εχω παρει πριν 5ημερες ενα ζευγαρι αγγελοψαρα τι αλλοι παραγοντες βοηθαν γιανα πετυχω συνεχομενες γενες??? καποια θερμοκρασια ή καποιο αλλο tips.
|
|
||||
|
||||
![]()
Αν έχεις ζευγάρι διαπιστωμένο μόνο ο χρόνος και το καλό περιβάλλον είναι αυτό που θα αντιμετωπίσεις! Δώστους χρόνο και αν είναι θα κάνουν τη δουλειά τους!
|
|
|||
|
|||
![]()
εχουν κανει γενα αλλα σε τα ψαρια ηταν σε ενιδριο που βρισκοταν σε pet shop και δεν ειχε επιτιχια ουτε μια φορα και τα πιρα για να προσπαθησω το ακατορθωτο....
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
πιθανοτητα γεννας? | nikos mennis | Αρχάριοι γλυκού νερού | 11 | 25-01-10 18:43 |
συχνοτητα αλλαγων νερου | panosthess76 | Γλυκό νερό - Γενικά | 11 | 24-11-09 15:01 |
αναπτηξη γεννας!!!!! | thanasis76 | Malawi | 25 | 04-11-08 20:40 |
Αναγγελια γεννας (2ης!) | vagosg | Δίσκοι | 7 | 11-12-07 20:08 |