![]() |
#1 |
Απορία στρωσίματος
![]() Αξιολόγηση:
![]() Καλησπερα παιδια,
Γιατι δεν βρηκα κατι να μου λυνει την απορια μου διαβαζοντας αρθρα στρωσιματος, ειπα να θεσω ενα απλο θεμα για να μην παει αδικα τοση αναμονη. Στρωνω με αμμωνια ενα μικρο ενυδρειο 22λτ και ειναι η πρωτη φορα που κανω αυτη τη διαδικασια. Ειμαι προς το τελος, γυρω στο μηνα, εχουν εμφανιστει νιτρικα (ειναι στα υψη για την ακριβεια), αλλα εξακολουθω να μετραω αμμωνια (περιπου 1mg/lt) και ελαχιστα νιτρωδη. Πρεπει απλα να περιμενω να εξαφανιστει η αμμωνια και τα νιτρωδη χωρις να κανω απολυτως τιποτα, ή εξακολουθω να προσθετω την ποσοτητα αμμωνιας που εβαζα ολες αυτες τις μερες, μεχρι γινεται πιο συντομα ο μηδενισμος αμμωνιας και νιτρωδων? Ευχαριστω
|
|
||||
|
||||
![]()
γιατι μπλεκεις τοσο πολυ και δεν παιρνεις μπολι απο καποιο παιδι??
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Γιατι ηθελα να το κανω μονος μου...
![]()
|
|||
|
|||
![]()
μη βαζεις αλλη αμμωνια, περιμενε μερικες μερες μεχρι να μηδενισει αμμωνια και νιτρωδη και μετα κανε και μια καλη αλλαγη νερου να πεσουν και τα νιτρικα σε επιθυμητα επιπεδα και εισαι ετοιμος να βαλεις τους κατοικους.
|
|
||||
|
||||
![]()
σωστος...
|
|
||||
|
||||
![]()
Ωραια, ευχαριστω παιδια.
Μην το χαλασω τωρα που τα εχω παχυνει τα βακτηρια ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Περι στρωσίματος | Razorblade | Αρχάριοι γλυκού νερού | 11 | 01-10-09 16:44 |
Αρχή στρωσίματος | greemlin | Γλυκό νερό - Γενικά | 45 | 09-07-09 20:49 |
κατάσταση στρωσίματος | andreas72 | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 27-04-09 17:57 |
Στα μέσα του στρωσίματος….. | sakisballoons | Αρχάριοι γλυκού νερού | 9 | 08-01-08 20:08 |
Τέλος στρωσίματος | vouros | Αρχάριοι γλυκού νερού | 27 | 15-03-07 03:55 |