![]() |
#1 |
ιατρειο για ψαρια στην αθηνα
![]() Αξιολόγηση:
![]() καλησπερα!! ψαχνω καποιον γιατρο που να γνωριζει απο ψαρια, κατα προτιμηση στην αθηνα αλλα και οπου αλλου υπαρχει!!!
το επειγομαι μπορει καποιος να μου δωσει το τηλεφωνο? ευχαριστω! |
|
Εμφανίσεις: 7822
|
|
|||
|
|||
![]()
Με μια γρήγορη αναζήτηση βρήκα αυτό
http://www.fos-therapy.com/el/eurovet.html Ψάξτο λίγο στο google μπορεί να βρεις και κάτι άλλο. |
|
||||
|
||||
![]()
χμμμ Ιωαννα με αυτα που γραφουν δε θα ελεγα πως εμπνεουν εμπιστοσυνη.
(ολιστικη ιατρικη, ομοιοπαθητικη, ρεικι, κρυσταλοθεραπεια, αναλυση.....αυρας και αρες μαρες κουκουναρες). Το ψαρακι του παιδιου εχει υπαρκτο προβλημα δε χρειαζεται ψυχοθεραπεια (ειναι βεβαιο πως στα ψαρια και στα υπολοιπα ζωα δε δουλευουν οι placebo-θεραπειες) ...τουλαχιστο αυτη ειναι η αποψη μου |
|
||||
|
||||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗ ΣΕ ΖΩΑ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑΣ & ΕΞΩΤΙΚΑ ΕΙΔΗ (Πτηνά, μικρά θηλαστικά, αμφίβια, ερπετά, ψάρια & τροπικά είδη) ¶κυρο το όλο θέμα, δε χρειαζόταν καν |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ιωαννα καλα εκανες, απλα διευκρινησα πως με αυτα που γραφει δε μου γεμιζουν το ματι για σοβαροι... |
|
||||
|
||||
![]()
Αν βρεθεί κανένας τέτοιος θα τον μαθαίναμε
![]() Κατά καιρούς είδα κάποιους να γράφουν στα φορουμ αλλά μάλλον δεν είμαστε καλοί πελάτες και ασχολήθηκαν με άλλους τομείς ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
και θα μου επιτρεψετε να πω και κατι ακομη..που φυσικα δεν ισχυει παντα...αλλα πολλες φορες αναμφισβητητα ισχυει.
καποιοι που κανουν κατι απο χομπυ (αγαπη) το κανουν πολυ καλυτερα απο καποιους που το κανουν βιοποριστικα (αναγκη). το εχω επαληθευσει πολλακις. τα κινητρα επισης δεν ειναι τα ιδια οπως πολυ κομψα επισημανε ο Κλεοβουλος!
|
||||
|
||||
![]()
μιλαμε δεν περιμενα να δω απαντηση σ'ε αυτο το θεμα!
οχι φυσικα οτι δεν ειναι σοβαρο,τουναντιον μαλιστα! αλλα στην ελλαδα,Που τετοια μεγαλεια... ΥΓ:συμφωνω 100% με τον panos...
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
απλα εγω δεν εχω ακουσει τιποτα...
τι γινεται:οι ιδιοι μιλαμε; ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Εγώ απλά φαντάστηκα επειδή στο αρχικό ποστ ζητούσαν γιατρό, ότι θα ψάχνουν κάτι πιο εξηζητημένο, κάτι που ένας απλός χομπίστας δεν μπορεί να κάνει. Μέχρι και χειρουργεία γίνονται σε ψάρια ποτέ δεν ξέρεις!
Γι αυτό μπήκα στον κόπο να ψάξω κτηνιατρείο ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ο Πανος εχει δικηο σε αυτο που εγραψε αλλα εγω θα συμπληρωσω οτι εδω σε εμας υπαρχει ενα Ινστιντουτο ιχθυολογιας στο οποιο ασχολουνται με τετοια πραγματα, αρρωστιες ψαριων, πλαγκτον, με διαφορα καινουργια ειδη ψαριων που αλιευονται σιγουρα εχουν γνωσεις πανω στα ψαρια, οπως γνωριζω οτι και κατι αναλογο υπαρχει στο Μεσολογγι, τωρα γυρω απο την Αθηνα δεν γνωριζω αλλα μια ερωτηση σε καποιο λιμεναρχειο ισως να εδινε καποια πληροφορια.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- κλεοβουλε και πανο θα μου επιτρεψετε να διαφωνισω αν εγω ημουν ιχθυολογος δεν θα καθομουν εδω μεσα γιατι δεν θα μπορουσα να βλεπω καποιους να το παιζουν πανεπιστημονες επι του θεματος συνεχως δεν θελω να το αναλυσω και ουτε θα δωσω συνεχεια στο θεμα αλλα δεν μπορουσα να μην το πω Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη redman88 : 13-01-12 στις 22:55 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Εναν ειδικο ομως που εχει σπουδασει το αντικειμενο και γνωριζει σε θεωρητικη βαση πεντε πραγματα παραπανω δε νομιζω ευκολα πως θα προσπαθουσε καποιος να τον διορθωσει η να του κανει τον εξυπνο. |
|
||||
|
||||
![]()
μα δεν ειπα κατι απολυτο για να διαφωνησεις...
Παράθεση:
![]() επισης ας μη ξεχναμε πως οι σπουδες δεν κανουν το μαστορα. σε ολα τα επαγγελματα υπαρχουν καλοι και κακοι επαγγελματιες. τιμιοι και εκμετταλευτες. δε βλεπουμε τιτλο πτυχιου και τρεχουμε. καλο ειναι να ψαχνουμε πρωτα.... υπ'αυτο το πρισμα εγραψα οτι εγραψα. Παράθεση:
εδω ειναι και η αποψη μιας ιχθυολογου που γραφτηκε στο φορουμ Παράθεση:
θα συμφωνησω με την ιχθυολογο πως εδω μεσα (και οχι μονο εδω μεσα) υπαρχουν χομπιστες που με δεκαετιες εμπειριας πανω στα ενυδρεια και με εξειδικευση σε τυπους ενυδρειων και ειδη ψαριων..ειναι σε θεση να υπερεχουν εμπειρικα και γνωστικα πολλες φορες (απο ατελειωτες αναζητησεις στο διαδικτυο και παρακολουθησh των νεοτερων δεδομενων) στο αντικειμενο. υ.γ. επισης αν με ενοχλουσε να βλεπω καποιους να το παιζουν επιστημονες οπως λες στο φορουμ...το αν θα εμενα η οχι στο φορουμ δε θα ειχε καμια σχεση με το τι επαγγελμα κανω αλλα με το κατα ποσο ενοχλουμαι απο αυτη τη συμπεριφορα.. εντελως φιλικα.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Πάνος : 15-01-12 στις 21:28 |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Λαμπες Grolux στην Αθηνα.... | extacy | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 27-04-10 17:17 |
Ο Heiko Bleher στην Αθηνα!!! | NIDAL | Δίσκοι | 0 | 15-11-07 20:49 |
Που μπορω να βρω κιχλιδες στην Αθηνα | O Souidos | Malawi | 2 | 01-11-05 10:13 |