![]() |
#1 |
νεος με αρρωστο ψαρακι :(
![]() Αξιολόγηση:
![]() γεια σας παιδια καλως σας βρηκα αρχηκα.
θα ηθελα να με βοηθισετε διοτι μολις εφτιαξα το 1ο μου ενυδρειο και εβαλα μεσα αφου το εστρωσα και διαβασα μερικα πραγματακια και ρωτισα αλλα εναν albino pangasius shark-catfish και ενα αγγελοψαρο.το ενυδρειο μου ειναι 30 λιτρα με λεπτο χαλικακι κατω αρκετουτσικο θα ελεγα μια μικρη στρωση απο μοβ χαλικι και λαχανι πετρουλες φιλτρο θερμοστατη θερμομετρο 26 βαθμουσ το νερο και ενα φυτο.μετα απο 1 εβδομαδα λειτουργειας ο albino παρουσιασε ενα μελανο σιμαδακι λιγο πιο πανω απο το πτεριγιο του το μυαλο μου δν πηγε στην αμμωνια κατευ8ειαν ![]() ![]() επισης απο τον ενθουσιασμο τουσ στο σπιτι η αδερφη μου ο αδερφος μου και η μητερα μου ριχναν ενα σκασμο φαι μεσα και ταμπλετες και κοκουσ για τον albino αλλα και φυλαρακια για το αγγελοψαρο το οποιο ανεβαζει την αμμωνια ειμαι πολυ μπερδεμενος(και αυτα που γραφω αλλωστε,απλα εχω ενα προβλημα στην συνοχη του λογου και την ορθογραφεια ![]() ![]() ![]() |
|
Εμφανίσεις: 3085
|
|
||||
|
||||
![]()
καλως ηρθες εχεις 30λ ενυδρειο κ εχεις αυτα τα ψαρια μεσα απλα δολοφονικο
|
|
|||
|
|||
![]()
γιατι το λες αυτο?ειναι μικρα και αλλωστε σε λιγες μερες θα μπουνε στο μεγαλο 96λ
δοσε μου μερικες πλιροφωριες γιατι απ οτι καταλαβαινω μου τα εχουν πει λαθος |
|
||||
|
||||
![]()
γεια σου φιλε μου! ο παγκασιος θελει τεραστιο ενυδρειο! και δεν ειναι συμβατος με αγγελοψαρα!, επισης το αγγελοψαρο δεν ειναι μοναχικο ψαρι! διαβασε στο φορουμ και σκεψου τι θα κανεις με τα ψαρια, εχεις ξεκινησει πολυ λαθος!
|
|
||||
|
||||
![]()
ο παγκασιους φιλε μου γινετε τεραστιος και θελει ενυδρειο 1000λτ++++
το σκαλαρι θελει ενυδρειο τουλαχιστον 100 λτ και υψος ενυδρειου 50 ποντους. οσο για την σκουπα βυθου ... http://www.youtube.com/watch?v=-yK7y0dKv00 |
|
||||
|
||||
![]()
Βεβαια για να κανεις σκουπα δεν βγαζεις τις πετρες και τη διακοσμηση καθε φορα!
![]()
|
||||
|
||||
![]()
δωσε πισω τα ψαρακια σου και μετα θα σου πουμε πως να ξεκινησεις σωστα!
για τον paga. εχω να σου πω μονο οτι δεν χωραει ουτε σε 1000λ,ποσο μαλλον σε 30 ή ακομη σε 96! ειναι στην φυση του να κινηται την νυχτα! αγγελοψαρα 4πλασιο ενυδρειο και επισης σε ομαδα! πανε πισω τα ψαρια και θα σε βοηθησουμε να το στρωσεις σωστα και να βαλεις κατι ταιριαστο με τα λιτρα σου! ![]()
|
||||
|
||||
![]()
ενας φιλος εχει ενα παγκασιο σε 120 λιτρα, βεβαια δεν ακουσε κανεναν και το πηρε, σε δυο χρονια εχει γινει 60 εκατοστα ισα που χωραει στο ενυδρειο!
|
|
|||
|
|||
![]()
οοοοοοοοοοοο δεν ηξερα οτι γινετε τοσο μεγαλος μου ειχανε πει για μαξ 15 εκατοστα και πως ειναι στην κατηγορια αγρια αφρικανικα οπωσ και τα αγγελοψαρα οποτε υπολογιζα σε αυτα.εχω βαλει πλωρη για να τα επιστρεψω την δευτερα.
------------------------- οσο για την σκουπα βυ8ου διαβασα σε ενα αλλο ποστ στο φορουμ εδω οτι αποφευγετε να ρουφας και οτι δεν χρισιμοποιηται ετσι η σκουπα οπως και να εχει ετσι θα το κανω Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη harmasn : 11-12-11 στις 17:17 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Γεννάει το ψαρακι μου????????? | thanps | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 20-10-11 17:27 |
βαμβακί ψαρακι | bubbly | Χρυσόψαρα: Ασθένειες - Θεραπείες | 6 | 22-06-11 13:32 |
Ψαρακι με fin rot | Χρυσανθη | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 24-02-11 18:38 |
Αρρωστο Ψαρακι (αρλεκινος) | kingrim | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 18 | 08-12-10 14:52 |
SOS ψαρακι στα τελευταια του ! | olga | Γλυκό νερό - Γενικά | 8 | 15-07-10 00:03 |