|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
παιδια καλησπερα
θελω προτασεις μεγαλον ψαριων για σκλυρο νερο ph7 - 7,5- 8- 8.5 δεν εχω κατι στο μυαλο μου για τωρα απλα το σκεφτομε ![]() θελω πυκηλια μεσα οχι ενα ειδος ! επεισεις σκεφτομε και μερικα φυτα χαμηλων απαιτησεων ! ακουω προτασεις !!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
πας κατευθείαν για κιχλίδες αμερικής!!!!για ποιο ψαγμένα ψάρια και όχι σαν αυτά που έχουν όλοι...και για τρελά μεγέθη σου προτείνω το κατάστημα ΑΒΥΣΣΟΣ!!φέρνει σπάνια ψάρια και σαλάχια και ότι μπορείς να φανταστείς!!!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
για αμερικη σκεφτομαι και εγω αλλα τη ψαρια ? καποια προταση για καποιο ειδος ?
------------------------- Παράθεση:
γεωφαγους σε τοσο ψhλο ph ?
Ένας βλάκας που περπατάει, αξίζει πιο πολύ από δέκα διανοούμενους που κάθονται... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη harris samos : 16-11-11 στις 16:14 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
-Κιχλιδες Κεντρικης Αμερικης.
-Μελανοταινιες -Υφαλμυρο με μονοδακτυλους -αν θες πιο μεγαλα παμε σε πτεροδακτυλους ![]() Αποφασισε εσυ και βοηθαω στο στησιμο και την επιλογη φυτων. |
|
||||
|
||||
![]()
Mελανοταινιες και Protomelas.
|
||||
|
||||
![]()
σκεφτομουν κατι με σκατοφαγους τοξοτες παφερ fire ell ξερω γω κατι τετειο !!!!!!!!!!
η για κατι μεγαλο με ομορφα χρωματα
|
||||
|
||||
![]()
Πως και ετσι ρε φιλε τι αλλαγη ειναι αυτη!
|
|||
|
|||
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Σε 7 ph πιστεύω ορισμένοι είναι οκ Πάντως θα ήταν πολύ ωραίο ------------------------------ Πιστεύω η πρόταση του Raven είναι ότι καλύτερο για τα λίτρα σου και σπάνιο είδος! Καλές αναπαραγωγές!!! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Χαρούλη έχω κάτι καλές προτάσεις για Αφρικάνες
αλλά με φρενάρισε ο ¶λεξ που ίσως γνωρίζει καλύτερα τις προτιμήσεις σου απο άλλη ήπειρο ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
αχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχ πλακα κανω!!!
|
||||
|
||||
![]()
Κάτι προς malawi... ή
να βάλεις Geophagus κάτι που εμένα θα μου άρεσε πάρα πολύ! |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Προτασεις για ειδος ψαριων σε ενυδρειο 80 - 100 λιτρα με αμμο και πετρες. | stratigos24 | Γλυκό νερό - Γενικά | 11 | 06-09-11 15:14 |
Προτασεις για 200 λιτρα.. | olga | Γλυκό νερό - Γενικά | 89 | 30-11-10 19:19 |
Προτασεις για 450 λιτρα μαλακού νερού | theodarras | Γλυκό νερό - Γενικά | 13 | 25-11-10 21:02 |
Ενυδρειο 54 λιτρα Προτασεις.. | aNe | Ζωοτόκα | 8 | 19-04-10 13:18 |
60 Λιτρα Φυτεμενο-Προτασεις? | Cydox | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 17 | 23-03-06 12:01 |