|
|
|||
|
|||
![]()
Το μεγαλο θηλυκο μου το βλεπω καπως φουσκωμενο (μπορει και να ειναι ιδεα μου). Για πειτε οι πιο εμπειροι, ειναι εγκυος; Αν ειναι, υπάρχει καμια ελπιδα να μεγαλώσουν μικρα στο κυριως ενυδρειο χωρις να μπω σε διαδικασίες γεννηστρας κτλ.; Στο ενυδρειο έχω 4 κορυ, γαρίδες red cherry και σαλιγκάρια. Ειναι αρκετα πυκνοφυτεμενο.
|
|
|||
|
|||
![]()
Βασικά οι φώτο σου δεν φαίνονται καλά, τις κόβει στη μέση. Τα γατόψαρα δεν είναι ζωοτόκα, γενούν αυγά. Αν βλέπεις την κοιλία της φουσκωμένη, σημαίνει ότι μπορεί να κάνει αυγά. Στην περίπτωση αυτή, κάνε μία μεγάλη αλλαγή νερού, να πέσει και λίγο η θερμοκρασία, ρίξε τους και μία καινούργια ταμπλέτα (φαί που δεν τους έχεις ξαναδώσει) για γατόψαρα και σε 2 μέρες θα γεμίσεις αυγουλάκια!!! Εμένα έτσι έγινε, η συνέχεια είναι πιο δύσκολη, αλλά αν φτάσεις σε αυτό το σημείο, θα τα ξαναπούμε.
|
|
|||
|
|||
![]()
[QUOTE=g81gr;707569]Βασικά οι φώτο σου δεν φαίνονται καλά, τις κόβει στη μέση. Τα γατόψαρα δεν είναι ζωοτόκα, γενούν αυγά. Αν βλέπεις την κοιλία της φουσκωμένη, σημαίνει ότι μπορεί να κάνει αυγά. Στην περίπτωση αυτή, κάνε μία μεγάλη αλλαγή νερού, να πέσει και λίγο η θερμοκρασία, ρίξε τους και μία καινούργια ταμπλέτα (φαί που δεν τους έχεις ξαναδώσει) για γατόψαρα και σε 2 μέρες θα γεμίσεις αυγουλάκια!!! Εμένα έτσι έγινε, η συνέχεια είναι πιο δύσκολη, αλλά αν φτάσεις σε αυτό το σημείο, θα τα ξαναπούμε.[/QUOTE
Ευχαριστω για την απαντηση. Εχω διαβασει καποια γενικά πράγματα εδω σχετικά με τη γεννα των κορυ και πως πιθανοτατα θα κανουν τα αυγα στο τζαμι. Οπως ειπα νομιζω πως η κοιλια του ειναι φουσκωμενη. Ποση ειναι η περιοδος κυησης; Γιατι το βλεπω ετσι εδω και καμια 20αρια μερες οποτε πιθανον απλως να μεγαλωνει σε μεγεθος και να ειναι η ιδεα μου. |
|
|||
|
|||
![]()
Μπορεί... κάνε μία μεγάλη αλλαγή νερού, και βάλε καθαρό και παγωμένο νερό (25 βαθμούς) και αν είναι να κάνει τα αυγά θα τα κάνει τότε. εμένα έτσι έγινε.
|
|
||||
|
||||
![]()
25 βαθμοι ειναι παγωμενο; Εμενα δηλαδη που ειναι μονιμα στους 25 να τους βαλω κανα τζακι μεσα να ζεσταινονται;;
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Εγω το εχω στους 24, τα κορυς θελουν σχετικα χαμηλη θερμοκρασια. Ουτως ή αλλως κανω 50% αλλαγη νερου εβδομαδιαιως γιατι ριχνω λιπασματα. Αλλα ακομα δεν βλεπω προκοπη με τη γεννα.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Guppys ειναι εγκυος | bagira | Γλυκό νερό - Γενικά | 12 | 18-02-12 15:40 |
τα κορυ panda ειναι τοσο ευαίσθητα όσο λενε? | faceck | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 9 | 11-06-11 21:30 |
ειναι εγκυος? | ko$ta$ | Αρχάριοι γλυκού νερού | 0 | 17-08-08 22:07 |
ειναι εγκυος...???? | gohn1990 | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 24-05-08 16:21 |
ειναι εγκυος; | ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΛΙΕΡΑΚΗΣ | Ζωοτόκα | 17 | 08-03-05 20:57 |