|
|
|||
|
|||
![]()
εχω ενα φιλτρο εξωτερικο Tetra EX1200. Εχω προσπαθησει τα παντα αλλα μου χανει λιγο λιγο και γεμιζει ενα κουβα που το εχω μεσα.
Το εχω βαλει σωστα με τις οδηγιες κλπ, με το βελακη που εχει. Υπαρχει καποιο service στην ελλαδα για να το παω η καποιος με το ιδιο και εχει εμπειρια. Δεν μπορω να καταλαβω απο που χανει. Καπου μου ειχαν πει να αλλαξω o-ring κλπ. Καμια ιδεα. |
|
||||
|
||||
![]()
ποσο καιρο δουλευει??
Αν σου ειπαν για το μεγαλο oring του καδου-κεφαλης .... ΟΧΙ αστο δεν φταει αυτο !! ΜΗΝ ανυσηχεις καθολου !!!!! μην το πας πουθενα !! δεν ειναι τιποτε αλλο απο τον ταχυσυνδεσμο χιλια τοις εκατο !!!!!!!!!!!! Σε 3 EX που ειχα ακριβως το ιδιο !! Λυσε τον ταχυσυνδεσμο (εχει νωμηζη 4 βιδες) Ξεχωρησε ολα τα μερη του με προσοχη , θα δεις πως πανε για να τα θυμασαι μετα κατα την ενωση, δεν ειναι τιποτα. θα δεις οτι εχει καπου εκει πoυ ενώνεται ο μοχλος απασφαλισης με τις βανες εχει δυο πολυ πολυ μικρα oring . Το ενα ειναι κομμενο (μπορει και τα δυο) , παρτο και τραβα βρες καπου ενα σε μαγαζι με oring και αλλαξε το (αλλαξε και το αλλο για καλο και για κακο) πλάκωσε τα στην βαζελινη πριν.
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
http://www.aquatics-online.co.uk/add...p=554&rets=116 και να αγνοησω το o-ring της κεφαλης. http://www.aquatics-online.co.uk/add...p=554&rets=116 |
|
||||
|
||||
![]()
εκει πoυ ενώνεται ο μοχλος απασφαλισης με τις βανες, ετσι νομιζω κι εγω,αν ειναι καινουργιο δες μηπως εχει καβαληκεψει καμια φλαντζα ,αν το εχεις ανοιξει αρκετες φορες τοτε δες τες μηπως εχει καμια φθαρει πολη............και βαζελινη
![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Θα το κοιταξω των ταχυδεσμο να τον λυσω. |
|
||||
|
||||
![]()
http://www.aquatics-online.co.uk/add...p=554&rets=116
ναι αυτο λεω κι εγω εαν χανει λιγο η μια απο τις φλαντζες θα σου βγαζει νερο απο τα πλαγια του φιλτρου απο επανω δεν φενετε τιποτα κι ειναι στεγνο εχω κι εγω δυο ex 600 και το ενα μου εκανε κατι αναλογο με σενα...μπορει βεβαια να ειναι και η κεντρικη φλαντζα της κεφαλης και αυτη το ιδιο κανει αν χανει σε καποιο σημειο θελει λιγο ψαξιμο
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
τα πραγματα ειναι απλα , μην μπερδευεστε , το προβληβα ειναι αυτο που ειπα , ενα μικρο oring μεσα στον ταχυσυνδεσμο ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
Αυτο το oring συνηθως κοβεται με τον ανιγμα - κλεισιμο της βανας απασφαλισης του ταχυσυνδεσμου. 3 χρονια ανοιξε - κλεισε εε κοπηκε. Λοιπον τι γηνεται , λογο αυτου του oring υπαρχει διαροη απο τον ταχυσυνδεσμο , η οποια μονη εξοδο διαφυγης εχει την κεφαλη του φιλτρου , γεμηζει νερο μεσα η κεφαλη (οσο και αν φενεται παραξενο) μολης γεμησει αρχιζει και δακρυζει απο τις μεριες που εχει τα κλιπς η κεφαλη και ασφαλιζει με τον καδο , και νομίζουμε οτι εχει προβλημα το μεγαλο oring , κατι φυσικα που δεν ισχυει. Και για να πειστείς τι σου λεω παρε την κεφαλη στα χερια σου (βγαλτην απο τον καδο) και γυρισε την πλαγια θα δεις που θα βγαζει νερο !!! Ανοιξε τον ταχυσυνδεσμο και τοτε θα με θυμηθείς ![]() Περασε οτι oring βλεπει το ματι σου με βαζελινη !!!!
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
tetra neon | Koninos | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 4 | 02-02-11 19:07 |
tetra ex 700 | rawnerve | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 9 | 30-01-11 11:34 |
tetra | faxkosit | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 22-07-08 09:16 |
Co2 Tetra | IVAN | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 11 | 14-02-06 14:25 |
Tetra Easybalance | hiphoper | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 04-10-05 21:40 |