![]() |
#1 |
SOS σαλιγκάρια
![]() Αξιολόγηση:
![]() Καλημέρα
Καθώς έκανα αλλαγη νερου παρατήρησα ότι στο ενυδρειο υπάρχουν σαλιγκάρια Το θέμα είναι ότι δεν έχω φυτά αληθινά μέσα απο που μπορεί να ήρθαν και πως τα εξουδετερωνω |
|
Εμφανίσεις: 2956
|
|
|||
|
|||
![]()
δεν υπαρχει ενυδρειο χωρις σαλιγκαρια.σε μικρο αριθμο ειναι πολυ χρησιμοι,αυτοι οι ''διαολοι''.
|
|
|||
|
|||
![]()
Δεν υπαρχει τρόπος να τα εξουδετέρωσω φοβάμαι μην πολλαπλασιαστούν
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() κόψε ένα μικρό κομμάτι βράσε το και βάλτο μέσα. Όταν μαζευτούν πάνω του τα σαλιγκάρια βγάλτω και αφαίρεσε τα. Αν και δεν κάνουν πια και τόσο μεγάλο κακό μέσα σε ένα ενυδρείο. Εντάξει θα μασουλήσουν κανένα φύλο που και που αλλά μέχρι εκεί. |
|
||||
|
||||
![]()
Ή προσθεσε κανα 2 τετοια σαλιγκαρακια και καθαρισες! http://www.wetwebmedia.com/ca/volume..._6_4/clea.html
|
|
|||
|
|||
![]()
To θέμα είναι απο που ήρθαν Δεν έχω φυτά μέσα
|
|
||||
|
||||
![]()
Συμπληρωσε και εσυ μια φορμα παρουσιασης,για να ξερουμε τι εχει μεσα το ενυδρειο ή καποια φωτογραφια...
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ηρθαν σαν αυγα.οταν περνεις ενα νεο ψαρι απο τοπετ,το ριχνεις μεσα μαζι με το νερο της σακουλας?
|
|
|||
|
|||
![]()
Όχι ποτέ δεν ριχνω το νερο μεσα .δεν ξέρω μπορεί και να είναι απο το μπολη που μου έδωσαν. αν δω πως είναι πολλά θα πάρω αυτά τα σαλιγκάρια που τα τρώνε
|
|
||||
|
||||
![]()
Παντως μην τρελαινεσαι..Αν δεν σε ενοχλουν αισθητικα,εφοσον ο αριθμος του πληθυσμου τους ειναι καπως ελεγχομενος,τοτε ειναι και ωφελιμα.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ναι τα anentome helena ισορροπουν την κατασταση. Αναλογα τον αριθμο helena που θα βαλεις, το μεγεθος του ενυδρειου και τον πληθυσμο των λαθρεπιβατων θα δεις και αποτελεσματα συν το χρονο.
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Σαλιγκάρια | yllop | Σαλιγκάρια | 7 | 03-01-11 21:50 |
3 σαλιγκάρια | kilo_me | Σαλιγκάρια | 6 | 07-10-10 21:18 |
Σαλιγκάρια 10-10!!! | Τηλέμαχος | Σαλιγκάρια | 17 | 29-08-10 19:23 |
Σαλιγκάρια | panagiotis265 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 13-01-09 12:55 |
Σαλιγκάρια | panagiotis265 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 1 | 21-04-08 12:31 |