![]() |
#1 |
α.ραμιρεζι
![]() Αξιολόγηση:
![]() καλησπερα
ειμαι νεος στο αθλημα κ διατηρω εδω και 1 μηνα περιπου ενα 54λ με γκαπι..πριν απο 10 μερες αποφασισα να βαλω και κατι αλλο μεσα στο ενυδρειο μου και μετα απο μπολικο διαβασμα και σκεψη αγορασα 1 ζευγαρι α.ραμιρεζι(συμφωνα με τα λεγομενα του πετσοπα)..το προβλημα μου ειναι οτι απο τιν στιγμη που τα εβαλλα στο ενυδρειο το ενα ειναι πολυ επιθετικο χωρις το δευτερο να αντιδρα.μπορει καποιος να μου πει αν ειναι σωστη αυτη η συμπεριφορα και απο που καταλαβαινουμε την διαφορα αρσενικου με θυληκο..? |
|
Εμφανίσεις: 3281
|
|
||||
|
||||
![]()
τα ραμιρεζι ειναι τα αγαπημενα μου μικρα κιχλιδακια απο οτι καταλαβα ειναι και τα δυο αρσενικα και προσπαθει το δυνατοτερο να επιβληθει γιατι και το ενυδρειο σου ειναι μικρο για τα ραμιρεζι πρεπει τουλαχιστον 60λιτρα.Για το αν ειναι αρσενικο η θηλυκο φενετε απο το μεγαλητερο ραχαιο πτεριγιο που εχουν τα αρσενικα δεν ξερω αν σου το ειπε ο πετσοπας αλλα θελουν ph 5-6
|
|||
|
|||
![]()
δεν μου ειπε τιποτα τετοιο...το ενα εχει μεγαλυτερη ραχη δεν ξερω ομως αν οφειλεται και στο μεγαλυτερο μεγεθος του το οποιο βεβαια αναπτυχθηκε μεσα σε μια εβδομαδα....το μεγαλο εχει πολυ πιο εντονα χρωματα...παιζει καποιο ρολο αυτο????το πεχα μου ειναι κοντα στο 6.5..θα ειναι προβλημα αυτο???
|
|
||||
|
||||
![]()
αυτο που εχει ποιο μεγαλο ραχαιο πτερυγιο ειναι το αρσενικο και το αλλο τοτε το θηλυκο γιαυτο και δεν ορμαει καθολου,κοιτα λογικα δεν θα εχεις προβλημα στο ph γιατι και τα πετ σοπ και τα εκτροφεια τα παραγουν στο 6,5 με 7 οποτε μαλον εισαι καλα
![]()
|
|||
|
|||
![]()
ευχαριστω...
|
|
||||
|
||||
![]()
το ιδανικο ειναι χαμηλο πεχα οποτε πας με τυρφη να το χαμηλωσεις η με ΑΟ
τα γκαπι δεν ταιριαζουν με τα ραμιρεζι ομως!!!! ![]() αααααααα κι εχεις μαλλον δυο αρσενικο και μικρο ενυδρειο γι αυτο εχεις και καγβαδες Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Πάνος : 29-10-11 στις 08:35 |
|
|||
|
|||
![]()
δεν εχουν κανενα προβλημα...δεν τα κυνηγουν καθολου ουτε τα νεογεννατα γκαπυ....
|
|
||||
|
||||
![]()
To ταιριασμα δεν ειναι μονο στο αν τρωει το ενα ψαρι το αλλο.
|
||||
|
||||
![]()
τα γκαπι με τα ραμιρεζι θελουν διαφορετικες τιμες νερων
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αρχή ραμιρεζι | zouzouni | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 3 | 04-11-08 13:53 |
ΡΑΜΙΡΕΖΙ | sofianos7 | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 4 | 10-05-08 01:00 |
Ραμιρεζι | Αλεξανδρος Κοντος | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 3 | 06-12-07 13:25 |
Ραμιρεζι | jimfytakis | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 45 | 03-06-07 17:09 |
ραμιρεζι | chris129 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 13-04-07 16:28 |