|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα, μόλις με πήρε η γυναίκα και μου είπε ότι το ένα αγγελόψαρό μου έχει στον πωπό του όλη μέρα περιττώματα που δεν φεύγουν. Την ρώτησα πως είναι και μου είπε σαν καρφίτσες.
Θυμάμαι παλιότερα που διάβαζα σε ένα θέμα για ένα σκουλήκι-παράσιτο που εμφανίζεται στη συγκεκριμένη περιοχή. Το ξέρει κάποιος? Βασικά επειδή θα λείπω λίγες μέρες, χρειάζομαι κάποιο Link για να της το στείλω να το δει και να μου πει αν είναι αυτό. Γενικά απ'ότι μου είπε συμπεριφέρεται κανονικά, τρώει κανονικά, όλα εκτός από αυτό φαίνονται καλά. Ευχαριστώ εκ των προτέρων ------------------------- Συνεχίζοντας ο ψάξιμο βρήκα αυτό που είχα διαβάσει, είναι εδώ http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=19355 Το γράφω σε περίπτωση που το χρειαστεί κάποιος άλλος φίλος στο μέλλον Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη SlimData : 06-10-11 στις 21:46 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Μια φοτο απο το ψαρι θα ηταν καλο.
Γιατι μπορει να ειναι κακακια που δυσκολεύετε να τα βγαλει τελείως κατευθειαν? ...πολλα μπορει... |
|
|||
|
|||
![]()
Καλημέρα φίλε μου, φωτό αυτή τη στιγμή δεν γίνεται γιατί εγώ είμαι τρίπολη και το ψάρι αθήνα.
Έστειλα πάντως το link στην γυναίκα και μου το επιβεβαίωσε, αυτό είναι και μάλιστα σήμερα το πρωί έχει βγει και πιο έξω. Και έτυχε τώρα που λείπω. Τους έχω βάλει όλους να ψάχνουν για φάρμακο. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ...και θα σε βριζουν απο μεσα τους...με το κολοψαρο... ![]() ![]() Αφου το βρηκες, δεν μας χρειαζεσαι αλλο... ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() Επειδή ποτέ δεν είχαμε σχέση με ενυδρεία και αυτό είναι πρώτο μας στο σπίτι, είναι diy οπότε έχει μπει πάνω κόπος και χρόνος, τα λατρεύουν όλοι τα ψαράκια μου, σε αυτό το κομμάτι είμαι πολύ τυχερός ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ποιος μπορεί να μου πει τι είναι αυτό το σκουλήκι??? | karajohnnick | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 17 | 06-10-10 18:49 |
Σκουλήκι και γαρίδα αλμυρού νερού. Κάνει για τροφή? | skourkou | Γλυκό νερό - Γενικά | 9 | 24-06-07 14:02 |
Λευκό σκουλήκι | skippergr | Γλυκό νερό - Γενικά | 11 | 03-01-07 23:16 |