![]() |
#1 |
ποιον κυκλοφορητη ?
![]() Αξιολόγηση:
![]() θελω να παρω εναν κυκλοφορητη για να κανω τις αλλαγες νερου. θα με βολεψει αυτος http://www.petcumulus.gr/index.asp?p...oduct&pid=2270 η να παρω μεγαλυτερο?
|
|
Εμφανίσεις: 3537
|
|
||||
|
||||
![]()
Έχει μικρό μανομετρικό..αν κοιτάς για κάποιον οικονομικό πάρε αυτόν...
http://www.petcumulus.gr/index.asp?p...oduct&pid=2272 |
|
||||
|
||||
![]()
εννοειται οτι ψαχνω για τον πιο οικονομικο. αυτος που μου δειχνεις εχει βαρος 1 κιλο. ποσος δηλαδη ειναι σε μεγεθος. μου φαινεται θηριο.
|
|
||||
|
||||
![]()
Ε και ο άλλος είναι 700gr..σιγά!
Ανάλογα με το για τι ενυδρείο τον θες βέβαια!αλλά σημαντικό είναι το μανομετρικό.. |
|
||||
|
||||
![]()
αυτος που σου εδειξα ειναι μισο κιλο.το μισο δηλαδη. το ενυδρειο μου ειναι 135 λιτρα μεικτα, δηλαδη μιλαμε για 40 λιτρα αλλαγη και ειναι σε αρκετο υψος. παιζει να ειναι λιγο το 1 μετρο μανομετρικο που λεει ε?
|
|
||||
|
||||
![]()
Μμμμ..ναι!!μέτρησε το...από εκεί που τελειώνει το ενυδρείο μέχρι εκεί που θα έχεις τον κυκλοφορητή...αν θα είναι απτο πάτωμα θα θες σίγουρα αυτόν με το 1,50μ..αλλιώς ο άλλος με το 1.30...αυτός που έδειξες εσύ έχει μόνο 1μ...
![]() Μπερδεύτηκα νόμιζα ότι έδειχνες τον 2ο που έχει το petcumulus εσύ... |
|
||||
|
||||
![]()
το υψος που θα στειλει ο κυκλοφορητης ειναι περιπου στο 1 μετρο. οποτε λεω να παρω αυτον με το 1.30 για να ειμαι σιγουρος
|
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Βρε μη κολλατε ποσο βαρος λεει στο eshop οτι ειναι.
Αυτα ειναι με την συσκευασια για να υπολογισετε τα μεταφορικα κλπ. ![]() Αυτο που σας ενδιαφερει για την αντλια που προοριζεται να ανεβαζει νερο απο δοχειο στο ενυδρειο, ειναι αν εχει καταλληλο μανομετρικο για το υψος που θα το ανεβαζει και αν εχει ρυθμιση ροης γιατι οι αλλαγες δεν πρεπει να γινονται σε ρυθμο ... Νιαγαρα.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
εχεις να μου προτεινεις καποιον καλο και ΦΤΗΝΟ? |
|
||||
|
||||
![]()
Απο τους οικονομικους ειναι αυτοι που ηδη προταθηκαν.
Δεν εχουν ομως ρυθμιση ροης.
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
για ποιον τρεχω τελευταια | fishme1 | ¶λλα ζώα | 50 | 08-03-11 17:43 |
Ποιον διαχυτηρα CO2 ? | diaton101 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 18 | 31-01-11 18:55 |
Ποιον μετασχηματιστη-τροφοδοτικο? | achisael | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 22 | 17-03-10 11:44 |
ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΤΗ???? ΝΑΙ Η ΟΧΙ | douran_p | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 25-08-09 14:14 |
Χρειαζομαι εαντλια-κυκοφορητη αλλα ποιον.ΕΠΕΙΓΟΝ | Nik25 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 42 | 18-07-06 12:50 |