![]() |
#1 |
Ποσα ml?????
![]() Αξιολόγηση:
![]() Εχω στα χερια μου ενα Tetra Planta Min των 100ml και οι οδηγιες ειναι στα Γερμανικα. Μπορει καποιος να μου πει, ποσα ml πρεπει να ριξω, σε ποσα λιτρα νερου και φυσικα σε ποσο διαστημα???
|
|
Εμφανίσεις: 2629
|
|
||||
|
||||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
40ml????? καταλαβα καλα ή θα κανω χαζομαρα? οι διαστασεις που βαζω ειναι 26x80x39cm
|
|
|||
|
|||
![]()
σε μία σελίδα βρήκα αυτή τη δοσολογία
Δοσολογία: 5 ml ανά 10 λίτρα νερού. Συνιστάται κάθε 4 εβδομάδες, προστίθενται 5 ml ανά 20 λίτρα νερού. |
|
||||
|
||||
![]()
Καλα καταλαβες 40ml για αρχη, μετα ομως λεει...
(repeat fertilization regularly every 4 weeks by adding 5ml per 20l) δλδ 20 ml για τα 80 λιτρα σου απο εκει και μετα μια φορα το μηνα. (αν και εμενα δεν μου αρεσει η τοση αραιη λιπανση, θα προτιμουσα να βαζω πιο λιγο και πιο συχνα). το ενυδρειο σου με αυτες τις διαστασεις ειναι περιπου 80 λιτρα 26x80x39 = 81120 : 1000 = 81 λιτρα Πρεπει ομως να υπολογισεις το ογκο του νερου και οχι τις εξωτερικες διαστασεις του ενυδρειου, το ογκο του βυθου και των διακοσμητικων. Αυτα πρεπε να αφαιρεθουν. Μετρα μηκος, πλατος και υψος νερου μονο απο το τελος του βυθου μεχρι την επιφανεια και υπολογισε και τον ογκο των διακοσμητικων στο περιπου και αφαιρεσε τον.
|
|||
|
|||
![]()
Να 'σται καλα , ευχαριστω πολυ για την βοηθεια.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
κυκλοφορητης ποσα lt ποσα watt και φυσικα ο πιο αθορυβος | karajohnnick | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 28-02-11 20:13 |
Ποσα Demasoni? | psygeorge | Malawi | 6 | 18-01-11 23:27 |
ποσα guppy και ποσα corydoras se 96αρι??? | meas3467 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 17-03-09 10:06 |
ποσα κλοουν σε 96 L : | aris2 | Reefsafe | 10 | 13-11-08 00:01 |
ποσα να βαλω?? | dinos99 | Ζωοτόκα | 9 | 21-10-07 14:29 |