|
|||
|
|||
![]()
την βοηθεια σας σημερα τα ψαρακια μου ενω κολυμπουσαν κανονικα κτλ. απο την ωρα που αναψαν τα φωτα τα ειδα εγω τουλαχιστον εχουν κολλησει στον βυθο και κινουνται ελαχιστα. τα keyholes ειναι λες και εχουν μαυρες σταμπες, εχουν σκουρο χρωμα με ξεβαματα σε καποια σημεια. και το αρσενικο απιστο εχει πολλα σκισιματα στο πανω πτερυγιο απο χρωμα αχνο ενω τα θυληκα απλα δεν κινουνται. τι μπορει να εγινε ρε παιδια?? μετρησεις εκανα τωρα ολα μηδεν κh4 ph 7. δεν εχω πειραξει κατι στο ενυδρειο απο την προηγουμενη κυριακη που εκανα αλλαγη νερου
|
|
||||
|
||||
![]()
Kαμια μαζικη απελευθερωση φυσαλιδων απο το βυθο ειχες?
Θερμοκρασια? Αλλαγες καθε ποτε? ΝΗ3 ΝΟ2 ΝΟ3 μηδεν?
|
|||
|
|||
![]()
ο βυθος ειναι μαξιμουμ δυο μηνων! φυσαλιδες δεν ειδα και ειναι ολα μηδεν γιατι εχω συνολο 7 ψαρια 4-5 εκατοστων και pistia. αλλαγες καθε 10 μερες 30 λιτρα απο τα 160-170 καθαρα. να βαλω ανθρακα και να κανω αλλαγη νερου.??
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν κανει κακο ποτε μια σωστη αλλαγη νερου και ο ενεργος ανθρακας για μερικες μερες.
Αλλαγη κανεις γρηγορη? Απο θερμοκρασιες? Πεχα, σκληροτητες?
|
|||
|
|||
![]()
ναι γενικα σχετικα γρηγορη με λιγο ποιο χαμηλη θερμοκρασια και ιδιες σκληροτητες γιατι βαζω παντα μισο μισο οσμωση!αλλα αλλαγη ειχα κανει την προηγουμενη κυριακη
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
παραξενη συμπεριφορα εντλερ;; | dimis_george | Ζωοτόκα | 1 | 04-05-10 12:35 |
Συμπεριφορα Guppy | haf_k | Ζωοτόκα | 11 | 26-09-09 09:27 |
Φυσιολογικη συμπεριφορα? | doctor | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 3 | 20-09-09 22:23 |
περιεργη συμπεριφορα.... | sharky13 | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 30-12-08 01:59 |
Συμπεριφορα neon | lion | Αρχάριοι γλυκού νερού | 10 | 17-05-08 22:25 |