|
||||
|
||||
![]()
σημερα παρατηρησα καποια σημαδια σε ενα απτα kuhli μου.φαινονται σαν γδαρσιματα η και καπως σαν δαγκωματα.δεν ειμαι σιγουρος.το ειδα να καθεται εξω απτη κρυψωνα του και να μην κινειται πολυ και ετσι το προσεξα.σας φαινονται για γδαρσιματα η σαν δαγκωνιες εσας?υπαχει και ενα ανσιστρους μεσα θυληκο και ενα απο αυτα http://www.thetropicaltank.co.uk/Fishindx/algeater.htm
υποπτευομαι το δευτερο αν προκειται για δαγκωματιες αλλα δεν ειμαι σιγουρος.το εχω περιορισει τωρα αλλα καλο θα ητανε ναχα και καμια αλλη γνωμη.τα υπολοιπα ψαρια ειναι 4 μονομαχοι οι οποιοι δεν ενδιαφερονται για τα κουλι,3 κορυ(κιαυτα το ιδιο αποσο εχω δει) 4 hara jerdoni και λιγες γαριδες. το ενυδρειο ειναι μικρο 60 λιτρα αλλα τα ψαρια θα μετακομισουνε σε 160αρι την επομενη βδομαδα. οι μετρησεις μου ειναι νορμαλ.NH4NH3:0 PH:7 NO2:0 NO3:10-25 εχετε καμια ιδεα? ![]() ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Kuhli Loach | jiraiya | ¶λλα ψάρια Ασίας | 12 | 11-03-14 23:17 |
Χρυσοψαρο, κοκκινα σημαδια, λευκα στιγματα | Vodka | Χρυσόψαρα: Ασθένειες - Θεραπείες | 7 | 03-06-11 23:26 |
Platy με κοκκινα σημαδια | pkas | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 1 | 23-05-11 20:04 |
Αγγελοψαρο κοκκινα σημαδια | nicpapa | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 12 | 09-05-11 00:52 |
Kuhli loach σε αφρικάνικο;; | \/ag | Tanganyika | 9 | 07-03-11 10:59 |