|
![]() |
#1 |
Φελιζόλ; κάτω απο τις πέτρες
![]() Αξιολόγηση:
![]() και ακόμη στην αναμονή του ενυδρείου (380lt) προς το παρών μαζεύω υλικά
Πήρα λοιπόν 45kg μαύρο χαλίκι και 40kg πέτρες, κάτω απο τις πέτρες θα βάλω φελιζόλ. Το ερώτημα είναι: πήρα σήμερα πλάκες οροφής φελιζόλ από τα Leroy Merlin (αυτές στις φώτο) αλλά ο τύπος δεν ήξερε να μου πει αν είναι τοξικές η κάτι το μόνο που ήξερε να μου πει είναι ότι είναι φελιζόλ. Μήπως έχει κανείς γνώση περί αυτού ή ανάλογη εμπειρία με πλάκες οροφής; νομίζω τις βάζουνε για μόνωση. και το δεύτερο ερώτημα είναι να βάλω σε ολόκληρο τον βυθό ή μόνο μερικά κομμάτια κάτω απο τις πέτρες; Φυτά δεν θα βάλω και θα βάζω σκούπα βυθού. |
|
Εμφανίσεις: 6873
|
|
|||
|
|||
![]()
αν και άπειρος νιώθω εδω μέσα.... νομίζω ότι βάζουν πλάκες πολυαιθυλενίου γιατι το φελιζόλ με το νερο και με τον καιρό που θα περάσει θα σου δημιουργήσει πρόβλημα!
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν κάνει αυτό το φελιζόλ..να προτιμήσεις το πράσινο(πρασινογαλάζιο για την ακρίβεια) που είναι πιο συμπαγές και όχι από μπιλάκια...
Λογικά θα είχε στο Leroy Merlin.. |
|
||||
|
||||
![]()
τοξικο δεν ειναι παντως.αλλα μες στο νερο μαλον θα αρχιζουν να ξεκολανε τα μπιλακια. αυτο το βαζουν [βαζανε]στην οικοδομη για θερμομονωση και ηχομονωση.ισως ειναι καλυτερα να βαλεις dow.εξηλασμενη πολυστερινη λεγεται.αυτο το μπλε που λεει και ο φιλος πιο πανω.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
απο leroy θα ζητησεις dow (ντοου). ενα σιελ ειναι. αυτο βαζουμε ολοι.
|
|||
|
|||
![]()
ok guys thanks
είδα και αυτό το πράσινο και σκεφτόμουνα να πάρω και τα 2 θα ξαναπάω λοιπόν |
![]() |
Tags |
πλάκες, πέτρες, φελιζόλ |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πάχος φελιζόλ | mpoumpoula | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 22 | 17-12-10 16:15 |
Φελιζόλ κάτω από τις πέτρες για αφρικάνικες κιχλίδες? | evaggelos | Malawi | 3 | 30-11-09 21:55 |
Φελιζόλ κάτω από τις πέτρες? | ntelos | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 40 | 02-08-09 21:11 |
Φελιζόλ; | albireo | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 14 | 17-04-08 21:19 |
Κεφάλι κάτω? | a$wto$ | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 10 | 30-11-04 15:19 |