![]() |
#1 |
ποια θεωρειτε τα πιο φινετσατα ενυδρεια;
03-07-11, 14:33
Αξιολόγηση:
![]() εννοω τι προτεινετε...π.χ evasion;
|
|
Εμφανίσεις: 4241
|
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
εννοεις αυτα που μπαινουν π.χ στο κεντρο του δωματιου και τα βλεπεις απο παντου ε;
|
|
|||
|
|||
![]()
Ferplast... Star
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
------------------------- αυτη η πλευρα το 44 ακουμπαει τοιχο δηλαδη Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη dimost : 03-07-11 στις 16:01 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
αυτα που μοιαζουν με tv
|
||||
|
||||
![]()
Εντοιχισμένο με ιδιοκατασκευή
![]()
|
|||
|
|||
![]()
ωραια ενυδρεια...τα aquatlantis δεν σε αρεσουν;
|
|
||||
|
||||
![]()
Τα πιο <<σαλονάτα>> νομίζω πως είναι πράγματι τα εντοιχισμένα.
|
|||
|
|||
![]()
Δεν έχω δει τα aquaantantis
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Από μαρκες νομίζω τα ELOS.
Από στυλ ενυδρείου τα ποιο ελκυστικά είναι τα rimless γενικά και φυσικά open top!!!!!!!
|
||||
|
||||
![]()
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
|||
|
|||
![]()
τα είδα τώρα και μου φάνηκαν ... Πολυ κινέζικα!
|
|
||||
|
||||
![]()
Τι θεμα και σε τι καιρους....
![]() Τα aquatlantis ειναι ενα σταδιο μετα τα κινεζικα παντως. Τα ενυδρεια της eheim τα εχεις δει? ![]() Παντως οντως, δεν βλεπω κατι καλητερο απο εντοιχισμενη ιδιοκατασκευη... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
οντως σφυρανε και τα eheim ...εχει και κατι επιπλα διαστημικα...
τα aquatlantis evasion οντως δεν ειναι κατι φοβερο... |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ποια apple snail τρεφονται με φυτα και ποια οχι | kingrim | Σαλιγκάρια | 2 | 20-05-10 16:52 |
ΠΟΙΑ ΨΑΡΙΑ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ ΜΕ ΠΟΙΑ? | NIKOL_GOUV | Γλυκό νερό - Γενικά | 21 | 01-10-09 20:45 |
ποια ειναι αρσενικα και ποια θυληκα labidochromis sp yellow? | gramm.n | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 28-05-09 13:14 |
Ποια ψαρια θελουν μαλακο και ποια σκληρο νερο? | dr_yianni | Γλυκό νερό - Γενικά | 8 | 07-09-06 15:04 |