|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Το δεύτερο μου ενυδρείο στο οποίο εχω ζωοτοκα τα platy και εχω αρκετές γένες ουτε που ξερω πόσα είναι .. Εχω το πρόβλημα με τα φυτά οτι δεν αναπτύσοντε.. Πρέπει να φταίει το υπόστρωμα δεν μπορω να το εξηγήσω αλλιως.. Φυτά τα οποία τρέφονται απο ρίζωμα οπως cryptocorines, nymphaea lotus δεν έχω δει σημανιτκη αναπτυξη τους τελευταιους μήνες. Το υπόστρωμα που έβαλα είναι του oliver knott . Γενικά όλα τα φυτά ακόμα και τα στεμ εχω παρατηρήσει οτι σαπίζει το κομάτι που βρίσκεται στο υπόστρωμα.. Απο λίπανση ακολοθω Ε.Ι . καλιο , νιτρικά , φωσφορο και ιχνοστειχεία , αλλαγες καθε εβδομάδα, διοξειδιο diy και υγρό της seachem , ο φωτισμος είναι 0,65 watt/lt . Να το αλλάξω με seachem ??? Το αλλο που έχω στην αρχή που είχε φωτιμσό 3watt/lt και πηγαίνανε μια χαρά με υπόστρωμα της seachem και diy co2.
![]() χρονος που τρέχει-4 μηνες. Διαστάσεις: 93x32x34 Όγκος:100lt Κατηγορία:φυτεμένο Ψάρια / ¶λλα είδη: 4 μικρα apple snails,platys Διακοσμητικά υλικά:ριζες ,μαυρο χαλίκι και soil oliver knott Φόντο: μαυρο χαρτόνι Φωτισμός:2Χ 30 WATT απλές Διάρκεια φωτισμού:8 ώρες Φιλτράρισμα: FLUVAL 205 Θερμοστάτης:eheim 100watt Λίπανση:EI καλιο , νιτρικά , φvσφορο και ιχνοστειχεία Παροχή CO2: diy co2+seachem |
|
|||
|
|||
![]()
πόσα λίτρα είναι το ενυδρείο ;
|
|
||||
|
||||
![]()
Σήμερα πρόσθεσα 6 κιλά περίπου flourite , αφου το επλυνα καλα ... βγάζοντας τα φυτά παρατήρησα οτι όσα δεν είχαν σαπίσει στο κάτω μέρος τους , έιχαν τεράστιες ριζες σε σχέση με το μέγεθος τους.. Το προηγούμενο υπόστρωμα δεν το αφαίρεσα και σε αυτό νομίζω οφέιλεται και το λίωσιμο γιατί σε κάποια σημεία εχει γινει σκόνη απο μπαλάκια που ήτανε ..Τωρα είναι το παλιό υπόστρωμα στο βάθος και απο πάνω χαλίκι με flurite.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
υπόστρωμα | mhxninja | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 29-03-11 14:25 |
Υπόστρωμα σε 20l! | kotsokk | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 9 | 18-02-11 21:03 |
υπόστρωμα | j.p. | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 15-01-11 15:32 |
Υπόστρωμα | GP250381 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 22 | 26-09-06 17:53 |
Τι υπόστρωμα έχω | laskarino | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 0 | 03-04-05 01:20 |