|
Σαλιγκάρια ...και άλλα μαλάκια γλυκού νερού. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Βρήκα στη λίμνη μου αυτό το σαλιγκάρι μήκους 3,5 εκατοστών. Μήπως είναι lymnaea strangalis;
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
|
||||
|
||||
![]()
Για Lymnea stagnalis δεν μου φαινεται.
Ψαξε να δεις αν μοιαζει με Radix auricularia (ειδος Lymnea κι αυτο).
|
||||
|
||||
![]()
Του μοιάζει πολύ και μάλιστα τα σχέδια που φαίνονται στα μικρότερα σε ηλικία άτομα.
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Bacterial Bloom - Θολό νερό. Τι είναι? Τι το προκαλεί? Είναι επικίνδυνο? | Γιώργος Κ | Γλυκό νερό - Γενικά | 9 | 31-05-17 19:50 |
Αναγνωριση σαλιγκαριων Physa- Lymnaea | Raven | Σαλιγκάρια | 1 | 25-11-10 18:55 |
lymnaea stagnalis | ΝΙΚΟΣ ΠΑΟΚ | Σαλιγκάρια | 2 | 25-11-10 13:06 |
Είναι ή δεν είναι??? | stydio | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 11 | 10-01-07 18:35 |
Γεια σας. Είμαι καινουριος! Είναι κανείς εδώ?!!? | kflynt2005 | Χρυσόψαρα | 2 | 15-01-05 03:11 |