![]() |
#1 |
skatopsaro
![]() Αξιολόγηση:
![]() καλησπερα!
τι skatopsaro τρωει φυτα??????????????????????? |
|
Εμφανίσεις: 2203
|
|
|||
|
|||
![]()
Φίλε μου δν μπορώ να καταλάβω τι ακριβώς είναι αυτό που ψάχνεις τι εννοείς οταν λες @#$@ψαρο
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
αθτο το ψαρι scatophagus argus
|
|
|||
|
|||
![]()
Οι scats ειναι ψαρια υφαλμυρου νερου. Τι ειδους φυτα εχεις στο υφαλμυρο ενυδρειο σου;
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ε μαλλον θα το εχει σε γλυκο.. ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
σε γλυκο νερο το ειχα(δ μου ειχανε πει στο πετ σοπ τπτ).σημερα το πρωι το εδωσα το ψαρι.
ευτυχωςγιατι μου εχει διαλυσει τα φυτα ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Εινα γνωστο οτι τα scats τρωνε οτιδηποτε πρασινο, αν και σπανιως το βρισκουν στο φυσικο τους περιβαλλον.
Συχνα τα petshop ειτε δεν ξερουν, είτε σκοπίμως δεν λενε ΟΛΗ την αληθεια, αλλά ετσι κιαλλιως το να ρωτας σε πετσοπ χωρις να εχεις κανει την ερευνα σου πρωτα, ειναι σαν να πηγαινεις γυρευοντας. Ειναι σαν να πηγαινεις σε αντιπροσωπεια αυτοκινητων και να ρωτας αν τα αυτοκινητα που πουλανε ειναι καλα και σου ταιριαζουν.... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]()
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|